19 / 04 / 2024

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.



Elazığ Merkez ve Sivrice ilçesi, Erzurum Çat ilçesi, Rize Çayeli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların meydana gelen ve genel hayata etkili kabul edilen bazı afetler nedeniyle hak sahibi olan afetzedelerin kalıcı barınma ihtiyacıını karşılanması amacıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. AElazığ, Erzurum ve Rize illeri için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31657 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Karar Sayısı: 4761
Elazığ Merkez ve Sivrice ilçesi, Erzurum Çat ilçesi, Rize Çayeli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların meydana gelen ve genel hayata etkili kabul edilen bazı afetler nedeniyle hak sahibi olan afetzedelerin kalıcı barınma ihtiyacıını karşılanması amacıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı için tıklayın

İstanbul'un 9 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!


Geri Dön