28 / 03 / 2024

Elazığ Misland 360 Rezidans teslime hazırlanıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans teslime hazırlanıyor!

Elazığ deyince akla ilk gelenlerden biri olan MİSLAND, yeni projesi Misland360 Rezidans projesi teslime hazırlanıyor.



Elazığ'ın batı cephesinde, şehir merkezini 360 derecede görüş açısına alan, konumu ile ilin gözde mekanlarından biri olan Mis Holding'in inşa ettiği Elazığ MİSLAND, projenin tamamlanmasıyla şehrine; çevre illeri Malatya, Tunceli, Diyarbakır Bingöl başta olmak üzere Doğu Anadolu'da eşi benzeri olmayan bir yaşam alaı sunması planlanıyor. 


Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ yaptığı açıklamada ; Yatırımcı ve müteahhtilerke görüşmelerimiz sürüyor. Böylesi vizyoner projeyi vizyoner kişiler ile sona götürmek istiyoruz Modern Konut projemiz çevre illerde ve doğuda eşsiz. İlimizde ve Doğu Anadolu'da, bizlere ulaşıp konutlar yapıldığı takdirde şimdiden alacağını vurgulayan birçok vatandaşımız da oldu. İlgi ve alakayı görünce gerek yaşam alanında yer almak isteyen halkımızı, gerekse inşaat sektörünü heyecanlandırdığımızı düşünüyoruz. İlimizdeki inşaat firmalarından, çevre illerimize göre inşaat-konut sektöründe daha cazip ve kârlı olduğumuzdan dolayı bölgemizdeki diğer illerden, hatta ülkemiz genelinden görüştüğümüz kişi ve şirketler zaman zaman oluyor ancak binleriyle net bir anlaşma sağlamadığımızı vurgulamak gerekiyor. Profesyonel, ilkeli ve vizyoner bir şirket yada kişi ile net bir şekilde el sıkıştığımız takdirde gerek yüklenici firmanın gerekse Holding hissedarlarının sonuçtan memnun olacağı net.Son olarak, ilk konut girişimini bizler başlattık ve MİSLAND'ın hemen girişinde müsait bir alanımızda 20 Daire'lik 3+1 dairelerin satışına başladık.  İlk kazmayı biz vurmuş olacağız. Eminim ki devamında da görüşmeleri devam eden bir veya birkaç yatırımcıyla el sıkışarak diğer 360 Konut ve Sosyal donatılar için de bahsettiğimiz vizyon sahibi kişilerle çalışarak şehrimizin geleceğine fayda sağlayacak bu projeyi hayata geçirmeye başlamış olacağız. Ramazan bayramından sonraki hafta kişi ve firmalar ile görüşmelerimiz, temaslarımız devam edecek. 

Çevre illerimizde veya ülkemiz genelinde "biz de temas kurmak istiyoruz diyenler olursa belirttiğimiz gibi kapımız hep açık. Ben yatırım yapmak isteyen, parasını değerlendirmek isteyenlere; özellikle bölge illerimizdeki yatırımcı ve müteahhitlere diyorum ki; korkmaym, çekinmeyin gelin bu yatırımda sizde yerinizi alın. Para yatmakla değer kazanmaz. Çalışarak değer kazanır. Hem kazanmak hem de güzel bir eser kazandırmak adına eşsiz bir fırsat. Böyle güzel bir mevkide böylesine güzel bir projeyle hem yatırımcılarımız, hem şehrimiz hem de biz kazanacağız." şeklinde açıklamalarda bulundu. 


http://www.misland.com.tr/misland360-residence


Hakimiyet Gazetesi 


Geri Dön