26 / 04 / 2024

Elazığ Outlet Center, 23 markayla kiralama sözleşmesi imzaladı!

Elazığ Outlet Center, 23 markayla kiralama sözleşmesi imzaladı!

Elazığ’ın marka yatırımı Misland bünyesinde yer alan Elazığ Outlet Center, yeni kiracılarıyla ziyaretçi sayısını ikiye katladı



Şubat 2012’de outlet olarak değiştirdiği konseptiyle, Elazığ ve Türkiye’nin önemli markalarının dikkatini çeken Elazığ Outlet Center, yerel ve ulusal ölçekte farklı sektörlerden 23 yeni markayla kiralama sözleşmesi imzaladı. 


Aralarında AVVA, Yards, Vestel, Vetto gibi önemli markaların da bulunduğu yeni kiralamalarla; Elazığ Outlet Center tekstilden, eğlenceye kadar farklı alanlarda birçok yenilikle yaz sezonunu açtı. 


Firmaların ilgisiyle, toplam 3.350 metrekare alan daha kiralayan Elazığ Outlet Center, ziyaretçi sayısını iki katına çıkardı. Yaza yoğun bir müşteri ilgisiyle başlayan Elazığ Outlet Center, Eylül ayında yapacağı büyük açılışla, Elazığ ve civar illerin alışveriş ve eğlence merkezi olmayı hedefliyor. Mis Holding Aş Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, “Yeni kiralamalar, Elazığ ve civar illerin hayatına renk ve eğlence katacak; alışverişin adresi Elazığ Outlet Center olacak” dedi.



Geri Dön