27 / 04 / 2024

Elegance Hotels, çok amaçlı salonlarını hizmete açtı!

Elegance Hotels, çok amaçlı salonlarını hizmete açtı!

Geleneksel Türk konukseverliğini birinci sınıf hizmet anlayışıyla birleştirerek sunan Elegance Hotels International, kültür, eğlence ve sportif gösteri hizmetleri verebilen çok amaçlı salonlarını da hizmete açtı



Denize kıyısı bulunan beş yıldızlı tesisler arasında Marmaris şehir merkezine en yakın otel olduklarını dile getiren Elegance Hotels International Ön Büro ve Satış Müdürü Ebru Ünal, dünya turizm endüstrisi ile en üst standartlarda bütünleşen mimari yapıya sahip olduklarını ifade etti. Tesisin birinci sınıf ve kalitede işçilik ve montaj yapılandırması ile inşa edildiğini kaydeden Ünal, Akdeniz 'in incisi konumundaki Marmaris 'in eşsiz doğal bitki örtüsünün bahçe, teras ve balkonlarında yapılandırıldığını dile getirdi.

Yerli ve yabancı turistlere aralıksız yılın 12 ayında donanımlı üstün nitelikte hizmet verebilmek amacıyla konaklama ünitelerinin de-lux tefriş edildiğini açıklayan Ünal, müşterilerinin, donanımlı normal oda, suite, royal suite gibi standartlarda hizmete alabildiklerini aktardı. Turizm endüstrisinde öncelikli ve önemli yeri bulunan ‘kongre turizmine ' yönelik, 450 kişilik bütün kullanım alanı açık, direksiz, fuayeli, kongre salonlarının da bulunduğunu vurgulayan Ünal ayrıca projede öngörülen; kültür, eğlence ve sportif gösteri hizmetleri verebilen çok amaçlı salonların da inşa edilerek hizmete alındığını açıkladı. Ünal, “Spa welness, sauna, Türk hamamı gibi sportif ve dinlenme mahallerimiz, sahil kesiminde ve arka bahçedeki iki adet yüzme havuzumuz, çocuk yüzme havuzumuz, modern makine teçhizatımız ve birinci sınıf servisimizle hizmet veriyoruz ” diye konuştu.

Türkiye 'nin en seçkin turizm bölgelerinden biri olan Marmaris 'te Elegance Hotels International olarak konuklarına geleneksel Türk konukseverliğini çağdaş turizm anlayışını birleştirerek sunduklarını ifade eden Ebru Ünal, 1992 yılından bu güne kadar geçen sürede, turizme olan katkılarından dolayı değerli övgülere layık görüldüklerini dile getirdi. Üstün kalitede hizmet anlayışının, Elegance Hotels International 'ın temel amacı olduğunu belirten Ünal, bu temel amacı sürekli kılmak için personel seçimlerinde titiz davrandıklarını söyledi.

Ünal, bu amaçla personelin sürekli eğitilmesi ve geliştirilmesini sağlayan bir hizmet anlayışı içinde hareket ettiklerini belirtti. Personellerine istikrarlı bir çalışma yaşamı sunduklarını da sözlerine ekleyen Ünal, “Elegance Hotels International, dünyanın en hızlı gelişen sektörü olan turizm sektörünün, Türkiye 'de de aynı hızla ve en üstün kalitede gerçekleşmesinde öncü olmayı hedefliyor ” dedi.


Geri Dön