29 / 03 / 2024

Elıc İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Elıc İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, H.Peter Klaus Müller tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da İstanbul, Beşiktaş, Levent Caddesi 'nde kuruldu.



Elıc İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, H.Peter Klaus Müller tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da İstanbul, Beşiktaş, Levent Caddesi'nde kuruldu. 


Elıc İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arsa ve araziler satın almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler, tatil köyleri inşaa etmek ve kiraya vermek 3. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma ve eksiltme teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlemini anahtar teslimini yapmak 4.Prebarike inşaatlar ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları kiraya vermek, satmak 5.Her türlü havuz inşaat ve arıtma işlemleri yapmak 6.Her türlü mühendislik hizmeti vermek proje ve uygulamalarını yerine getirmek 7.Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak ve uygulamalarını yapmak 8.Konusuyla ilgili her türlü dengeleme hesaplama, yazım ve çizim iş ve işlemlerini yapmak 9.Islah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapılması 10.Her türlü dekorasyon, tamirat ve boya işleri yapmak Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Elıc İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Levent Caddesi, No:18 


Geri Dön