18 / 04 / 2024

Elif Kormazel, Tekira AVM'de alışveriş keyfine lezzet kattı

Elif Kormazel, Tekira AVM'de alışveriş keyfine lezzet kattı

Tekira Alışveriş Merkezi, birbirinden eğlenceli ve farklı etkinliklerle alışverişinize keyif katmaya devam ediyor



Tekira Alışveriş Merkezi, yemek yapmayı  seven ziyaretçilerinin yanı  sıra minik ziyaretçilerinin de yoğun ilgi gösterdiği  "Lezzet Atölyesi" etkinlikleri ile alışveriş  keyfine lezzet kattı. 10 Nisan Cumartesi günü lezzet ustası Elif Korkmazel'in katılımıyla gerçekleşen lezzet atölyesi etkinliğine katılan AVM ziyaretçileri, Elif Kormazel'den en pratik 5 yemek tarifi ve gözlere şenlik yemek showu ile görsel bir şölen ve farklı bir hafta sonu geçirdiler.

Tekira Alışveriş Merkezi,  birbirinden eğlenceli ve farklı etkinliklerle alışverişinize keyif katmaya devam ediyor. 10 Nisan Cumartesi günü 15.00 - 17.00 saatleri arasında, hayranları ile TEKİRA'DA bir araya gelen Elif Korkmazel, hazırladığı 2 saatlik yemek gösterisi ile AVM ziyaretçilerine eğlence ve lezzet dolu bir hafta sonu yaşattı.

10 Nisan Cumartesi günü Elif Korkmazel ile gerçekleşen lezzet etkinliği kapsamında; AVM ziyaretçileri, ünlü aşçının alışverişe tat katan leziz yemek tarifleri ile bilgilenerek, lezzet ustasının kendileri için hazırladığı marifetli yemek showunu izleyerek eğlenceli dakikalar yaşadılar. TEKİRA AVM yemek yapmayı ve alışverişi seven tüm ziyaretçilerin buluşma noktası olmaya devam ediyor.


Geri Dön