17 / 04 / 2024

Elisabeth Mas'ın Caner Karaloğlu’ndan talep ettiği müşterek konut tahsisi reddedildi! 

Elisabeth Mas'ın Caner Karaloğlu’ndan talep ettiği müşterek konut tahsisi reddedildi! 

Elisabeth Mas ile Caner Karaloğlu’nun boşanma davasında ara karar açıklandı. Kararda, 3 yaşındaki kızları Mia’nın velayeti babaya verildi, Mas’ın talep ettiği müşterek konut tahsisi için de red kararı verildi... 



Elisabeth Mas ile Caner Karaloğlu’nun boşanma davasında ara karar verildi. Mahkemeden çıkan kararda çiftin 3 yaşındaki kızı Mia’nın velayeti babaya verildi. Karaloğlu’nun eşine ödediği 5 bin TL'lik tedbir nafakası için de kaldırılma kararı alındı.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, iş insanı Caner Karaloğlu, 1 Şubat 2019’da İspanyol model ve moda tasarımcısı Elisabeth Mas’a “evlilik birliğinin temelinden sarsılması” sebebiyle boşanma davası açmıştı. İstanbul Aile Mahkemesi’nde 1 senedir süen davada, çiftin 3 yaşındaki kızları Mia’nın velayetine ilişkin talepleri değerlendirildi. 

Nafakası kaldırıldı, konut tahsisi reddedildi

Mahkemenin ara kararında dosyadaki deliller ve psikolog raporunun incelendiği ve çocuğun geçici velayetinin baba Caner Karaloğlu’na verilmesi gerektiği açıklandı. Anne Elisabeth Mas, her hafta cumartesi saat 10:00 ile pazar 17:00 saatleri arasında kızını görebilmesi yönünde karar alındı. Daha önce Mas’a verilen 5 bin TL'lik tedbir nafakasını da kaldıran mahkeme, Mas’ın talep ettiği müşterek konut tahsisi için de red kararı aldı. 


Geri Dön