25 / 04 / 2024

Elite Concept projesinde 36 ay sıfır faiz fırsatı!

Elite Concept projesinde 36 ay sıfır faiz fırsatı!

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’ de konumlanan projesi Elite Concept’te yeni bir kampanya başlattı. Tapusu hazır ve hemen teslim Elite Concept’te 36 ay sıfır faiz fırsatı sunan Şua İnşaat, kişiye özel ödeme planı da uyguluyor.



Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’ de bulunan projesi  Elite Concept için yeni bir kampanya başlattı. Kişiye özel ödeme planı da uygulayan Şua İnşaat , Elite Concept’te 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor. 

İnşaat sektöründe 27 yıldır projeler üreten Şua İnşaat, son yıllarda Türkiye ve dünyadaki gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi olan Kadıköy Fikirtepe'de bulunan Elite Concept için yeni bir kampanya başlattı. 36 ay sıfır faiz fırsatı sunulan kampanyada ödeme kolaylığı sağlaması için kişiye özel ödeme planı uygulanıyor.

Fikirtepe’nin tapusu hazır hemen teslim markalı projesi Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor.Proje; eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezindeki konumu ve İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla elit bir yaşam konseptinin yanı sıra kısa vadede yüksek kazanç vadediyor.

Proje İstanbul'un en merkez noktalarına yakın 

Elite Concept, kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alıyor. Projenin bulunduğu alanın kentsel dönüşüm başladıktan sonra 4 yılda konut fiyatlarının yüzde 188 arttığı Fikirtepe’nin, projeler tamamlandığında fiyatların daha da artması sonucu İstanbul’un en çok prim yapacak bölgelerinden biri olması bekleniyor. Proje, şehirin en merkez noktaları yakın bir konumda bulunuyor.  E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alıyor. Bununla beraber Elite Concept Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede yer alıyor. Proje, birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine de sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor.

Projede dünyanın en yüksek kulesinde kullanılan özel camlar bulunuyor

İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla dikkat çeken Elite Concept,  yüzde 90 cam panoramik cephe mimarisi ile bu manzarayı kesintisiz olarak izleyebilmeyi mümkün kılıyor.  Projede dünyanın en yüksek kulelerinden Cidde’deki JeddahTower gibi prestijli projelerde kullanılan Amerikan menşeli Guardian markasının reflekte camları kullanıldı. Bu camların en önemli özellikleri arasında güneşe karşı yüksek performanslı koruma imkanı tanıması yer alıyor. Daire içlerinin dışarıdan görünmesini önleyen camlar sayesinde perde kullanmaya gerek kalmıyor. 

Daireleri çepeçevre saran balkonlar

Elite Concept'in en önemli özelliklerinden biri de daireleri çepeçevere saran balkonlardır.  Balkonlar  sayesinde sakinler manzarayı kusursuz bir şekilde izleyebiliyor. 

Fikirtepe’nin tek açık teras bahçeli projesi 

Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitnesscenter, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. Elite Concept, bölgenin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan tek projesi olma özelliğini taşıyor. Elite Concept’in blok zeminlerinde yer alan çarşı caddedeki tüm temel ihtiyaçların karşılanması için tasarlanacak. 

Doğaya dost akıllı ev konsepti

Elite Concept, akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti ile hayatı kolaylaştıracak. Tam anlamıyla doğa dostu olarak tasarlanan projedeki tüm peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi ile gerçekleştirilecek. Bununla beraber güneş panelleri sayesinde güneş enerjisinden yararlanılıyor. Bu uygulamalarla işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesi ve aidatların azaltılması hedefleniyor.

Özel tasarım mobilya, kapı, granit ve pencere sistemleri

Yüksek kaliteye sahip özgün tasarımlarla donatılmış olan projede standartlar deprem dayanımı daha yüksek olan C-45 beton kullanıldı.Elite Concept’in mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok detayı Şua Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Elite Design bünyesinde üretildi. 

Tel : 0216 551 27 83-84

Web: www.eliteconcept.com.tr


Geri Dön