26 / 04 / 2024

Elite Concept’te yüzde 10 indirim ve 180 ay vade fırsatı!

Elite Concept’te yüzde 10 indirim ve 180 ay vade fırsatı!

Şua İnşaat, yaşamın başladığı Fikirtepe Elite Concept projesinde yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz ve 0,99 faiz oranı ile 120 aydan 180 aya kadar vade imkanı sunuyor...



Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept’te yeni bir kampanya başladı. 

Şua İnşaat, kamu bankaları tarafından başlatılan 0,99 faiz oranıyla 120 aydan 180 aya kadar vade fırsatı kampanyasına destek veriyor. Elite Concept projesinde yaşam başladı ve konutlar hemen teslim ediliyor. Projede yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı uygulanıyor.

Fikirtepe Elite Concept projesi 24 katlı 3 bloktan meydana geliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanları yer alıyor. 

İstanbul’un en çok prim yapacak lokasyonu 

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm başladıktan sonra 4 yılda konut fiyatları yüzde 188 arttı. Bölgenin projeler tamamlandığında fiyatların daha da artması sonucu İstanbul’un en çok prim yapacak lokasyonu olması bekleniyor.

E-5 karayoluna 1 dakika uzaklıkta yer alan Elite Concept projesi metro ve metrobüsün yanı başında konumlanıyor. Proje yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika, Akasya AVM’ye 400 metre ve Emaar Square Mall'a ise 1 kilometre mesafede bulunuyor.

Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor.

Dünyanın en yüksek kulesinde kullanılan özel camlar

Elite Concept'te dünyanın en yüksek kulesi olmaya hazırlanan Cidde’deki Jeddah Tower gibi prestijli projelerde kullanılan Amerikan menşeli Guardian markasının reflekte camları tercih edildi. Bu özel camlar, güneşe karşı yüksek performanslı koruma imkanı tanıyor. Camlar, daire içlerinde ısı ve morötesi ışık artışına neden olabilecek güneş enerjisini en aza indirirken, maksimum aydınlık sağlıyor. 

Aidatları da azaltan doğaya dost akıllı ev konsepti 

Elite Concept projesinde doğaya dost sürdürülebilir bir yaklaşımla planlandı. Projedeki tüm peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi ile yapılıyor. Projede ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı için de güneş panelleri sayesinde güneş enerjisinden faydalanılıyor. Bu uygulama ile elde edilecek tasarrufla, işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesi ve aidatların azaltılması planlanıyor.

Web: https://www.eliteconcept.com.tr/tr/


Geri Dön