26 / 04 / 2024

Elite Concept'ten Ramazan kampanyası yüzde 11 indirim!

Elite Concept'ten Ramazan kampanyası yüzde 11 indirim!

Şua İnşaat, Ramazan'a özel kampanyasını duyurdu. Kişye özel ödeme planıyla, hemen teslim Elite Concept’te yüzde 11 indirime ek 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.



Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirdiği projesi Elite Concept’te Ramazan’a özel bir kampanya başlattı. Ramazan ayı boyunca yüzde 11 indirim uygulanan Elite Concept'te kişiye özel ödeme planı ve 36 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Hemen teslim tapusu hazır olan Elite Concept, dünyaca ünlü camlarla dizayn edilen sıra dışı cephe mimarisi ve daireleri çevreleyen balkonlarının yanı sıra doğaya dost akıllı ev konsepti, açık teras bahçeleri, özel tasarım mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri ile elit bir yaşam vadediyor.

Fikirtepe yükselen 24 katlı 3 bloktan oluşan Elite Concept 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanları sunuyor. Ayrıcalıklı konuma sahip olan proje kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi farklı ulaşım alternatiflerinin keşim noktasında yer alıyor. Elite Concept Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor.

Elite Concept kulelerinde yüzde 90 cam panoramik cephe mimarisi ile bu manzarayı kesintisiz olarak izleyebilmek mümkün. Dünyanın en yüksek kulelerinden Cidde’deki Jeddah Tower gibi prestijli projelerde kullanılan Amerikan menşeli Guardian markasının reflekte camları tercih edildi. Güneşe karşı yüksek performanslı koruma imkanı tanıyan bu özel camlar, daire içlerinde ısı ve morötesi ışık artışına neden olabilecek güneş enerjisini en aza indirirken maksimum aydınlık sağlıyor. Daire içlerinin dışarıdan görünmesini önleyen camlar sayesinde perde kullanmadan günün her saatinde manzaranın keyfini çıkarmak mümkün. Ayrıca, dairelerin etrafını çepeçevre saran balkonları sayesinde her odadan balkona çıkış imkanı bulunuyor. 

Elite Concept'in yüzde 75'i yeşil alana ayrıldı

Projenin yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrıldı. Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. Bölgenin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan tek projesi olma özelliğini taşıyan projenin blok zeminlerinde yer alan çarşı caddedeki mağazaların ise tüm temel ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlandı. 

Elite Concept ten Ramazan kampanyası yüzde 11 indirim!

Elite Concept'te düşük aidatlar 

Akıllı ev konsepti ile hayatı kolaylaştıran Elite Concept, doğaya dost sürdürülebilir bir yaklaşımla planlandı. Projedeki tüm peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi ile gerçekleştiriliyor. Ayrıca ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı için de güneş panelleri sayesinde güneş enerjisinden yararlanılıyor. Elde edilecek tasarrufla, işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesi ve aidatların azaltılması hedefleniyor.

Web: www.eliteconcept.com.tr
 


Geri Dön