20 / 04 / 2024

Elya Danışmanlık Eğitim Hizmetleri Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Elya Danışmanlık Eğitim Hizmetleri Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Çoraklık tarafından kuruldu.



Elya Danışmanlık Eğitim Hizmetleri Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Çoraklık tarafından kuruldu.

Elya Danışmanlık Eğitim Hizmetleri Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Toplumun her kesiminden ve yetişkin bireylerin duygusal, sosyal ve zihinsel olarak sağlıklı yaşayabilmelerine katkıda bulunmak. Bu amaç doğrultusunda genç ve yetişkin kesime duygusal, sosyal, zihinsel, bireysel ve kişisel gelişimleri (stres yönetimi, sosyal hayata motivasyon, iş hayatında yüksek performans ve verimlilik) için bireysel ve toplu danışmanlık ve eğitim hizmetleri vermek. 2-Bireylerin duygusal, sosyal, zihinsel, bireysel ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak her türlü kitap ve benzeri eğitici malzeme ve materyallerin iç ve dış ticaretini yapmak. 3-Ruh ve beden sağlığını geliştirmek ve korumak amacıyla yoga, meditasyon, müzik, dans ve diğer dışa vurumcu sanat alanlarında bireysel çalışmalar ve grup çalışmaları yapmak. 4-Eğitim rehberlik, danışmanlık,(yurt dışı eğitim danışmanlığı dahil), test değerlendirme, öğrenci değişim programlarının organizasyonu, yaprak test ve soru bankası hazırlama gibi eğitimi destekleyen öğrenim dışı faaliyetler. 5-Başka yerde sınıflandırılmamış diğer eğitim kursu faaliyetlerinde bulunmak (cankurtaranlık, hayatta kalma, topluluğa konuşma, hızlı okuma, vb. eğitimi dahil, yetişkin okuma yazma programları ile temel, orta ve yükseköğretim düzeyinde verilen eğitim hariç) 6-Konuyla ilgili atölye çalışmaları, seminerler, toplantılar, geziler, paneller, kongre ve konferanslar düzenlemek. 7-Konusuyla ilgili bilimum dış ticaret faaliyetlerinde bulunmak ve bu hususta danışmanlık hizmetleri vermek. 8- Konusuyla ilgili bilimum temsilcilik faaliyetlerinde bulunmak, yerli ve yabancı firmaların temsilciliğini yapmak. 9- Konusuyla ilgili bilimum ihalelere iştirak etmek, şirket için gerekli taşıtları iktisap etmek, devretmek ve bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflarda bulunmak. 10-Her türlü konut, fabrika, atölye, ofis ve benzeri yapı ve binalara iç ve dış dekorasyon, çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu, ısı ve su yalıtımı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 11-Her türlü binaların ısı ve su yalıtım, iç ve dış dekorasyon işlerinde ve zemin kaplamaları, çatı iskelet kurulumu, çatı kaplama işlerinde kullanılan her türlü izolasyon, dekorasyon, inşaat ve yapı kimyasalları malzemelerinin alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak. 12-Çatı iskeleti kurulumunu içeren inşaat işleri, çatı yapımı, çatı oluğu ve oluk ağzı montaj işleri ile metal ve diğer malzemeden çatı kaplama işleri yapmak. (dülgerlik işleri dahil) 13-Her türlü inşaat malzemelerinin alım ve satımını yapmak ve her türlü binaların inşaat, yapı, izolasyon, ısı ve su yalıtımı, iç ve dış dekorasyon işlerini yapmak ve bu konularda danışmanlık hizmeti vermek. 14-Yukarıda sözü edilen konularla ilgili yerli ve yabancı şirket, işletme ve müesseseler ile işbirliği veya ortaklık yapabilir, yerli ve yabancı şirket, işletme ve müesseselerden distribütörlük, bayilik veya mümessillik alabilir, verebilir, yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kurumların açtığı ihalelere, her türlü fuar, sergi ve panayırlara katılabilir.


Geri Dön