19 / 04 / 2024

Elysium Serene Kandilli’de son fırsat! 850 bin TL'ye!

Elysium Serene Kandilli’de son fırsat! 850 bin TL'ye!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Serene Kandilli

Türkiye’nin önde gelen inşaat gruplarından Ofton İnşaat, Elysium konsepti ile inşa ettiği Serene Kandilli projesininin satışlarının yüzde 85’ini tamamladı. Kandilli'de inşa edilen projede daire fiyatları 850 bin TL'den başlıyor.



Elysium Serene Kandilli’de kalan son 20 daire ise yeni sahiplerini bekliyor. 

İstanbul’un en eski, en güzel ve zemini en sağlam boğaz semtlerinden olan Kandilli’de yer alan Elysium Serene, kendi alanlarında isim yapmış mimar ve mühendislerin çalışmaları ile inşaat sektöründeki  son teknolojilerle en üst seviyede inşa edildi. Elysium Serene Kandilli, estetik yapısından da ödün vermeden tasarlanan dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı ve sosyal alanlardaki çevre ve peyzaj düzenlemeleri ile şehrin yeni çekim merkezlerinden biri haline geldi. 

Elysium Serene Kandilli’de Teslimler 3 Ay Önceden Yapıldı


İstanbul Anadolu Yakasında Üsküdar’a bağlı Kandilli bölgesinde inşa edilen ve  Ofton İnşaat  tarafından konumlandırılan  Elysium Serene Kandilli  Eylül 2013 itibariyle taahhüt edilen tarihten 3 ay erken teslim edildi. Projenin satışlarının yüzde 85’i tamamlanarak geriye sadece 20 adet daire kaldı.


Fiyat aralığının 850 bin TL ile 1 milyon 250 bin TL arasında değiştiği daireler akıllı ev sistemine uygun olarak inşa edilen Elysium Serene Kandilli Projesi’ndeki son daireler yüzde 1 KDV ve ödeme kolaylıkları ile yeni sahiplerini bekliyor.


Yaşamın başladığı projede 4’er katlı 17 blokta toplam 136 daire bulunuyor. Tamamı 3+1’den oluşan dairelerin bahçe katlı olanlarının bahçe kullanımı sadece daire sahiplerine ait. 25 bin 500 metrekarelik bir alanda yüzde 85'i yeşile ayrılan Elysium Serene’de dayanıklılık kadar estetikten de ödün vermeyen iç ve dış tasarımları ile seçkin ailelerin tercih ettiği bir proje oldu.


Doğayla iç içe stressiz bir yaşam 

Ofton İnşaat sakinleri, açık – kapalı yüzme havuzları, teniz kortu, fitness merkezi, pilates ve yoga salonları, buhar ve sauna odaları ile günün yorgunluğundan arındırırken, çocuk oyun alanları ile de her yaştaki sakinlerine ferah ortamlar sunuyor. Ayrıca güvenlik sistemleri ve otopark alanları ile de altyapı ihtiyacı karşılanıyor.


Telefon: 444 51 61

Web adresi: www.elyiumserene.com



projeye sor



Geri Dön