25 / 04 / 2024

Emaar, Çamlıca'daki projesinin tanıtımlarına başladı!

Emaar, Çamlıca'daki projesinin tanıtımlarına başladı!

Çamlıca'daki yeni projesinin tanıtımlarına başlayan Emaar, bu projede 1200 adet konut ve İstinye Park'ın 1.5 katı büyüklüğünde bir alışveriş merkezi olması planlanıyor



Emaar, Çamlıca'daki yeni konut projesinin tanıtımlarına başladı. Firma, ilanlarda şu cümlelere yer verdi; "Dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa ve dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi The Dubai Mall'u yaratırken, aklımızda hep en güzelini yapmak vardı. Dünyanın en güzel şehri İstanbul'a da, onun zarafine yaraşır eserler sunuyoruz. Toskana Vadisi'nden sonra, sıra dünyaca ünlü mimarlar tarafından tasarlanan Çamlıca'daki yeni İstanbul projemizde..."

Çamlıca Libadiye'de hayata geçecek olan bu yeni proje, 2011'in ilk çeyreğinde satışa çıkacak. Tamamlanma tarihi 2014 olarak duyurulan projede konutlar stüdyodan 6+1'e kadar çeşitlilik gösterecek. Konutların alanları ise 47 ile 650 metrekare arasında olacak.

Emaar Libadiye, 74 dönüm alan üzerinde 66 bin metrekare inşaat alanına sahip bir proje. Emaar Libadiye'nin içerisinde 5 yıldızlı bir otel, 1200 adet konut ve İstinye Park'ın 1.5 katı büyüklüğünde bir alışveriş merkezi olması planlanıyor.

www.emaar.com.tr


0216 547 17 17


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön