29 / 03 / 2024

Emaar Square Çamlıca projesinin lansmanı yapıldı!

Emaar Square Çamlıca projesinin lansmanı yapıldı!

Firma: Emaar İnşaat

Emaar Properties PJSC’nin ülke iştiraki olan Emaar Türkiye, İstanbul Çamlıca’da 66 dönüm alana yayılmış karma projesi “Emaar Square”deki evlerin satışını, basına yaptığı lansmanla birlikte resmen satışa sundu. Projede fiyatlar 3 bin 500 dolardan başlıyor.




25 Aralık 2012 tarihinde Emaar’ın satış ofisinde piyasaya arz edilen konutlar, Emaar Square sakinlerine farklı yaşam deneyimi sunacak şekilde projelendiriliyor.

 Emaar Square, Emaar’ın İstanbul’daki ilk projesi olan Toskana Vadisi villalarının başarısının ardından geliştirildi. Çamlıca’da konumlanan Emaar Square projesi, hareketli ve şehrin içinde, dünya standartlarında bir yaşam tarzını tercih eden yerli ve yabancı müşteriler için tasarlandı.

Emaar Square Çamlıca projesinin lansmanı yapıldı!

2015 yılının sonunda tamamlanması beklenen Emaar Square projesinin Çamlıca satış ofisinde yapılan lansmanında konuşan Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban, “Çığır açacak yeni projemizle şehre daha fazla değer katmayı amaçlıyoruz. Emaar Square’in tasarımı ve mimarisi İstanbul’un zengin kültürel mirasını ve ruhunu yansıtırken, Anadolu Yakası’nda da yeni bir cazibe merkezi oluşmasına katkıda bulunacak” dedi.


Emaar Square, 2012 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi Karma Kullanımlı Mimari Projesi” ve 2012 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde “En İyi Karma Kullanımlı Mimari Projesi” gibi şimdiden birçok prestijli ödülün sahibi oldu.


Emaar Square basın toplantısı 1. bölüm için tıklayınız!

Emaar Square basın toplantısı 2. bölüm için tıklayınız!

Emaar Square projesinin hafriyat çalışmaları videosu için tıklayınız!

Emaar Square Ozan Balaban röportajı için tıklayınız!

Emaar Square Çamlıca projesinin lansmanı yapıldı!

Emaar Square 1.000’den fazla konut, 180 odalı beş yıldızlı bir otel ve Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezine sahip olacak. Projenin içinde prestijli bir yere sahip Emaar Square Alışveriş Merkezi’nde yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlanırken, yalnızca proje sakinlerine değil, tüm İstanbullulara hizmet eden dünya standartlarında bir alışveriş ve eğlence mekânı sunulacak.


Toplam kiralanabilir alanı 150 bin metrekareden fazla olan AVM’de, ziyaretçiler için eğlence ve çocuk oyun merkezleri ve buz pisti ve bir benzeri Dubai Mall’da bulunan sualtı hayvanat bahçesi gibi çok çeşitli seçenekler yer alırken 2.400 koltuklu mega sinema kompleksi, yalnızca AVM’ye özel 4.500 araçlık otopark da bulunuyor.


Emaar Square Çamlıca projesinin lansmanı yapıldı!


2,3 Milyar Dolarlık Proje

Emaar Türkiye’nin Toskana Vadisi’nden sonra gerçekleştirdiği ikinci proje olan ve Anadolu Yakası’nın en merkezi noktasında, 66 dönüm arazi içerisinde yer alacak Emaar Square’in proje maaliyeti 2,3 milyar dolar olacak. 


Şehrin Kalbinde 

Şehrin merkezinde, en gözde alanlardan birinin üzerine kurulan Emaar Square, ana arterler ve bağlantı yolları üzerinde, Bağdat Caddesi’ne, İstanbul Boğazı’na ve köprülere çok yakın mesafede yer alıyor. Proje Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre, Kadıköy'e 5,5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 7 kilometre, Beşiktaş'a 10 kilometre, Taksim'e 11 kilometre, Üsküdar'a 1,5 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 25 kilometre ve en yakın metro istasyonuna 900 metre uzaklıkta yer alan lokasyonuyla ulaşım açısından önemli avantajlara da sahip bulunuyor.

Emaar Square Çamlıca projesinin lansmanı yapıldı!

LEED Sertifikasını Hedefleyen Doğayla Dost Bir Proje 

Emaar Square sürdürülebilir özellikleriyle de, benzerlerinden ayrı bir konuma oturan özel bir proje. ABD'deki Çevre Dostu Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen LEED (The Leadership in Energy and Environmental Design – Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) kriterlerine uygun olarak tasarlanan Emaar Square’ın tamamı LEED sertifikasına sahip olması planlanıyor.


Rezidans, ofis, alışveriş merkezi, eğlence ve otelden oluşan 5 farklı konsepti karma bir projede bir araya getiren Emaar Square, tasarımında da beş farklı mimarlık firması ile çalıştı. Bugüne kadar üstlendikleri projeler ile isimlerinden söz ettiren ve uluslararası pek çok ödülün sahibi olan Foster+Partners, İki Design Group, DP Architects, KTGY ve SWA gibi dünyaca ünlü mimarlık ofisleri bu projede Emaar Türkiye'nin çözüm ortağı oldu.

Emaar Square Çamlıca projesinin lansmanı yapıldı!

İstanbul’un tarihi ve kültürel mirasından ilham alan Emaar Square’de Nişantaşı ve Üsküdar tarzında beş ile 14 kat arası yüksekliğe sahip apartmanlar bulunuyor.

 Emaar Square Çamlıca projesinin lansmanı yapıldı!

Emaar Square Ofisleri

Ana arterler üzerinde şehrin kalbinde yer alan 40 bin metrekarelik çok işlevli ofis binası sadece alışveriş merkezi ve otele yakın çok işlevli ofisleriyle değil, Sabiha Gökçen havaalanına yakınlığı, yeni finans merkezi ve karayolu bağlantıları ve 760 araçlık otoparkıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca yaklaşık 4 bin beyaz yakalı çalışan için 40 bin metrekarelik ofis alanı sahip olan Emaar Square “Merkezinde insan, çizgisinde İstanbul olan proje” şeklindeki felsefesine yaraşır şekilde 15 bin kişi için şehrin yeni iş ve yaşam tarzı merkezi olmaya aday. 


0216 547 17 17

www.emaar.com.tr

www.boulevardi.com.tr


Geri Dön