27 / 04 / 2024

Emaar Square’de Residences C Blok’un satışına başlandı!

Emaar Square’de Residences C Blok’un satışına başlandı!

Firma: Emaar İnşaat

Proje: Emaar Square

400 konutun satışı ve rezervasyonu tamamlanan İstanbul Çamlıca’da Aralık ayında satışa çıkan ve kısa sürede önemli satış rakamlarına ulaşan Emaar Square Projesi, Residences C Blok’u da satışa çıkardı...



Emaar Türkiye’nin Toskana Vadisi’nden sonra ikinci projesi olan ve 66 dönüm arazi üzerine Çamlıca’da inşasına başlanan Emaar Square’in başarılı satış grafiği devam ediyor. Satışa çıktığı günden bu yana 400 konutun satışı ve rezervasyonu tamamlanan Emaar Square’de bu kez Residences C Blok satışa çıktı.


Üç ve dört odalı ünitelere olan ihtiyacı karşılamak üzere satışa çıkarılan Residences C Blok’ta dairelerin fiyatı 471.888 dolar ile 1.929.888 dolar aralığında belirlendi. İyi bir yatırımın olmasının yanı sıra, yaşanacak proje olarak da öne çıkan Emaar Square’de üç metrelik tavan yükseklikleriyle ferah mekânlar yaratılarak İstanbul’un geçmiş konut geleneğinin de izinden gidilmiş. 2015 yılının sonunda tamamlanması beklenen  Emaar Square  projesi, 2012-2013 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi Karma Kullanımlı Mimari Projesi” ve 2012-2013 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde “En İyi Karma Kullanımlı Mimari Projesi” gibi prestijli ödüllerin sahibi oldu.


Çamlıca Emaar Square'in havadan görüntüleri için tıklayın



Emaar Square 1.000’den fazla konut, 180 odalı beş yıldızlı bir otel ve Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezine sahip olacak. Projenin içinde prestijli bir yere sahip Emaar Square Alışveriş Merkezi’nde yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlanırken, yalnızca proje sakinlerine değil, tüm İstanbullulara hizmet eden dünya standartlarında bir alışveriş ve eğlence mekânı sunulacak.


Toplam kiralanabilir alanı 150 bin metrekareden fazla olan AVM’de, ziyaretçiler için eğlence ve çocuk oyun merkezleri ve buz pisti ve bir benzeri Dubai Mall’da bulunan sualtı hayvanat bahçesi gibi çok çeşitli seçenekler yer alırken 2.400 koltuklu mega sinema kompleksi, yalnızca AVM’ye özel 4.500 araçlık otopark da bulunuyor.


2,3 Milyar Dolarlık Proje

Emaar Türkiye’nin Toskana Vadisi’nden sonra gerçekleştirdiği ikinci proje olan ve Anadolu Yakası’nın en merkezi noktasında, 66 dönüm arazi içerisinde yer alacak Emaar Square’in proje maaliyeti 2,3 milyar dolar olacak.


Şehrin Kalbinde


Şehrin merkezinde, en gözde alanlardan birinin üzerine kurulan Emaar Square, ana arterler ve bağlantı yolları üzerinde, Bağdat Caddesi’ne, İstanbul Boğazı’na ve köprülere çok yakın mesafede yer alıyor. Proje Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre, Kadıköy'e 5,5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 7 kilometre, Beşiktaş'a 10 kilometre, Taksim'e 11 kilometre, Üsküdar'a 1,5 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 25 kilometre ve en yakın metro istasyonuna 900 metre uzaklıkta yer alan lokasyonuyla ulaşım açısından önemli avantajlara da sahip bulunuyor.


LEED Sertifikasını Hedefleyen Doğayla Dost Bir Proje


Emaar Square sürdürülebilir özellikleriyle de, benzerlerinden ayrı bir konuma oturan özel bir proje. ABD'deki Çevre Dostu Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen LEED (The Leadership in Energy and Environmental Design – Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) kriterlerine uygun olarak tasarlanan Emaar Square’ın tamamı LEED sertifikasına sahip olması planlanıyor.

Emaar Square’de Residences C Blok’un satışına başlandı!

Rezidans, ofis, alışveriş merkezi, eğlence ve otelden oluşan 5 farklı konsepti karma bir projede bir araya getiren Emaar Square, tasarımında da beş farklı mimarlık firması ile çalıştı. Bugüne kadar üstlendikleri projeler ile isimlerinden söz ettiren ve uluslararası pek çok ödülün sahibi olan Foster+Partners, İki Design Group, DP Architects, KTGY ve SWA gibi dünyaca ünlü mimarlık ofisleri bu projede Emaar Türkiye'nin çözüm ortağı oldu.


İstanbul’un tarihi ve kültürel mirasından ilham alan Emaar Square’de Nişantaşı ve Üsküdar tarzında beş ile 14 kat arası yüksekliğe sahip apartmanlar bulunuyor.


Emaar Square Ofisleri


Ana arterler üzerinde şehrin kalbinde yer alan 40 bin metrekarelik çok işlevli ofis binası sadece alışveriş merkezi ve otele yakın çok işlevli ofisleriyle değil, Sabiha Gökçen havaalanına yakınlığı, yeni finans merkezi ve karayolu bağlantıları ve 760 araçlık otoparkıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca yaklaşık 4 bin beyaz yakalı çalışan için 40 bin metrekarelik ofis alanı sahip olan Emaar Square “Merkezinde insan, çizgisinde İstanbul olan proje” şeklindeki felsefesine yaraşır şekilde 15 bin kişi için şehrin yeni iş ve yaşam tarzı merkezi olmaya aday.


Telefon: 0216 547 17 17


Web adresi: www.emaarsquare.com.tr


projeye sor



Geri Dön