19 / 04 / 2024

Emeklilere 55 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: SGK, SSK ve Bağ-Kur'lu emekliler için…

Emeklilere 55 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: SGK, SSK ve Bağ-Kur'lu emekliler için…

Emeklilere yönelik bankacık sektöründe düzenlenen kampanyalar, önemli fırsatlar sağlıyor. Emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından almasını sağlamak için uğraşan bankaların, SSK, Bağ-Kur ve diğer kurumlardan emekli olanlar için farklı fırsatları bulunuyor.



Bazı bankalar, emeklilere acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi de veriyor. Denizbank da maaşını taşıyanlara oldukça avantajlı şartlarda ihtiyaç kredisi kullanma imkânı veriyor. 

Denizbank, emekli maaşlarını kendi bankalarından alan müşterilerine 36 ay vade seçeneğinin yanı sıra özel faiz oranlarıyla da müşterilerine özel kampanyalar düzenliyor. 55 bin TL’ye kadar özel faiz şartlarıyla acil ihtiyaçlar için 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi veren Denizbank, emekli müşterilerine kefilsiz, ipoteksiz kredi kullandırıyor.

Denizbank’ın emeklilere uyguladığı 36 aya varan vade seçenekli özel gereksinim kredisine yüzde 2,60 faiz oranı uygulanıyor. Denizbank tarafından tüm emekliler için düzenlenen bu imkândan faydalanmak için emeklilerin maaşını Denizbank’a taşıması gerekiyor.

Emeklilere 55 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: SGK, SSK ve Bağ-Kur lu emekliler için…

Bunun için en yakın Denizbank şubesine gidebilir ya da e-Devlet kapısı üzerinden taşıma işlemini yapabilirsiniz…

Denizbank, emekli maaşını kendi bankalarına taşıyanlara EFT/Havale gibi birçok önemli fırsattan yararlandırıyor. Öte yandan emekli maaşını Denizbank’a taşıyanlara 55 bin TL’lik 36 ay vadeli ve yüzde 2.60’dan başlayan faiz oranlarıyla avantajlı ihtiyaç kredisi de kullandırıyor.

Denizbank emeklilere özel ihtiyaç kredisinde 10 bin TL limitli kredi kullanımında 36 ay vade seçeneği ve yüzde 2,60 faiz oranı sunuyor. Bu şekilde aylık kredi taksitleri 466,28 TL’ye tekabül ediyor.

DenizBank’ta kredi ertelemelerine destek verdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön