16 / 04 / 2024

Emeklilerin maaş farklarının yatacağı tarih belli oldu!

Emeklilerin maaş farklarının yatacağı tarih belli oldu!

Emekli, vazife malulü, malul, dul ve yetim aylığı alanların 1 Ocak 2022'den itibaren geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak 2022 tarihinde ödenecek.



Merakla beklenen memur maaşlarına uygulanacak toplu sözleşme zammı yüzde 7,5'e çıkartıldı. Sputniknews'te yer alan habere göre, 2,5 puanlık fark için memur ve memur emeklisine fark ödemesi gerçekleştirilecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen  harp ve vazife malullerinin 2021 yılı ek ödemeleri ile emekli sandığı dahilindeki emekli, vazife malulü, malul, dul ve yetim aylığı alanların 2022 yılı ocak ayı zam farklarının ödenmesiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Emeklilerin maaş farklarının yatacağı tarih belli oldu!

Fark 27 Ocak tarihinde ödenecek

Yapılan açıklamaya göre, emekli, vazife malulü, malul, dul ve yetim aylığı alanların 1 Ocak 2022'ten itibaren geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak 2022 tarihinde ödenecek.

SGK'dan üç yenilik! Milyonlarca emekliye müjde!

Emeklilere 3 bin TL nakit ödeme müjdesi! Başvuran alıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön