19 / 04 / 2024

Eminevim 25. yılında yeni projelere imza atacak!

Eminevim 25. yılında yeni projelere imza atacak!

81 il ve 750 ilçede binlerce vatandaşı elbirliği sistemiyle ev ya da otomobil sahibi yapan Eminevim, 25. yılında hedeflerini aşarak yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.



Geçtiğimiz günlerde, bir milyon müşteri ve müşteri adayını 81 il, 750 ilçede, 21 bin kahvaltı organizasyonu ile ağırlayan Eminevim ve Eminotomotiv yeni dönem hedeflerini belirledi. Bugüne kadar binlerce vatandaşın faize bulaşmadan ev ve otomobil sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek için çalıştıklarını anlatan Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, ‘’Hayatım boyunca üstesinden gelinemeyecek gibi görünen sorunlara çözüm aradım. Birliğin ve beraberliğin gücüne hep inandım. Bu inanç sayesinde de Elbirliği sistemini kurduk. Her ay binin üzerinde teslimat yapıyoruz. Bu rakamlara ulaşmamızın altında müşterilerimizle olan bağımız yatıyor. Onlarla beraber büyük bir aileyiz’’ dedi.



1 milyon insanla buluştu


Artık yurdun dört bir tarafında hizmet verdiklerini söyleyen Üstün, ’’Her ailede olduğu gibi bizde bu birlikteliğimizi hafta sonları gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programlarıyla pekiştiriyoruz. Bugüne kadar 21 bin defa kahvaltı organizasyonu yaptık ve 40 bin aileyi 1 milyondan fazla insanı kahvaltılarda buluşturduk. Amacımız ‘elbirliği’ sistemiyle insanları ev ve otomobil hayallerine kavuşturmak Bu buluşmalar sayesinde insanların birbirleriyle olan bağı, birlik ve beraberlikleri pekişerek devam ediyor’’ mesajı verdi.


Alt gelir grubunun dostu


Alt ve orta gelir grubu insanların ihtiyaçlarını karşılayarak gönül kazandıklarını dile getiren Emin Üstün, ’’Çeyrek asırdır verdiğimiz bu hizmet bize başarıyı da getirdi. 25. yılımıza girerken bunun gururunu yaşıyoruz. Sırada yeni projelerimiz de var. Gerçekleştireceğimiz organizasyonlarla da insanlar arasında dayanışmayı ve yardımlaşmayı sağlamaya devam edeceğiz.’’ diye konuştu.


81 il 750 ilçede kahvaltı programı düzenlediklerini ifade eden Emin Üstün, ‘’Edirne’den Kars’a kadar müşterilerimizle buluşmadığımız il kalmadı. Bunun yanı sıra 750 ilçede de organizasyonlarımız oldu. Aday müşterilerimize sistemimizin tanıtımını yapmak, kayıtlı müşterilerimizle birlikteliğimizi pekiştirmek üzere o ildeki ve ilçedeki en iyi mekanlar seçilerek kahvaltı programlarımız devam edecektir’’ dedi.


Fikirtepe’de örnek proje


İstanbul’da kentsel dönüşümün simge semti Fikirtepe’nin üç adasındaki hak sahiplerinin Eminevim’den talepte bulunduklarını anlatan Üstün, ‘’Burada örnek bir projeye imza atmaya hazırlanıyoruz. 11 bin 100 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek olan projemiz Kadıköy Evlendirme Dairesi’ne 500-600 metre uzaklıkta yer alıyor ve ticari ve rezidans dairelerden oluşuyor. Projede, Eminevim’in Ahenk İstanbul – Kurtköy 5Yüz60 projeleri referans alınarak akıllı bina teknolojisi ile kadın ve erkek sosyal tesisleri ve her daireye özel donatılar yer alacak. Böylece şirketimiz Fikirtepe’de de inşaatları ile topluma kendisini göstermiş olacak’’ değerlendirmesinde bulundu.


 


25 yıllık tecrübe


Her ay ortalama bin kişiye ev ve otomobil teslimi yapan Emin Şirketler Grubu, inşaat sektöründe (Konut, AVM, rezidans, antrepo ve diğer yapılar) alt, orta ve üst gelir gruplarına yönelik projeler geliştirmek amacıyla, 2006 yılında, EMİN İNŞAAT & EMLAK şirketini kurdu. Her biri 200 milyon doların üzerinde olan 6 projesi devam eden şirketin 5 büyük projesi de hayat bulmak üzere. Teknolojik ve endüstriyel gelişmeleri yakından takip eden şirket inşaat dışında farklı alanlarda hizmetler vermeye devam ediyor. Bu alanlar arasında yenilenebilir enerji, rüzgar, güneş, jeotermal enerji, tarım – hayvancılık – entegre besicilik ile turizm ve otelcilik önde geliyor.


Yeni Akit



Geri Dön