19 / 04 / 2024

Eminevim Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Eminevim Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Bugüne kadar 70 binin üzerinde konut teslimatı yapan Eminevim gelen talep üzerine Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi yapacak.



Emin şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye genelinde markalı konut projesi üreten 20'nin üzerindeki firmanın şantiye kurduğu kentsel dönüşümün üssü Fikirtepe'de 3. Ada hak sahiplerinden gelen yoğun talep üzerine proje üretmeye karar verdi. 


3. ADA HALKI İSTEDİ 

Kadıköy Evlendirme Dairesi'ne 500-600 metre uzaklıkta olacak proje ofis ve konuttan oluşacak. Toplam arsa alanı ise 11.100 metrekareyi bulacak. 3. Ada hak sahipleriyle bir araya gelen Emin Şirketler grubu Başkanı Emin Üstün, "Bu zamana kadar 70 binin üzerinde teslimat yaptık ve halkımızın güvenini kazandık. 3. Ada sakinleri de bize güvenerek adalarında bizim proje üretmemizi istediler, bize geldiler. Biz de halkın bu güveniyle, Fikirtepe'de güzel bir çalışma başlattık" dedi. Üstün, şunları söyledi: "Buradaki vatandaşlarla bir araya gelip ciddi bir hazırlık yapıldı. Şimdi imzalar atılıyor. Önceliğimiz ön çalışmaları hızlı bir şekilde bitirip, kazmayı vurabilmek."


 Akıllı Bina 

Daha önce büyük ilgi gören projelerini referans aldıklarını belirten Üstün, "O projelerdeki akıllı bina teknolojisi, sosyal tesisleri ve her daireye özel farklılıklar Fikirtepe'de de sunulacak" dedi. 


Akşam


Geri Dön