19 / 04 / 2024

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayarak her ay piyasaya yaklaşık 250 milyon lira nakit akışı sağlayan Eminevim, uluslararası katılımcıların olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda faizsiz finansman sistemini tanıttı...



İzmir Enternasyonal Fuarı, farklı sektörlerden yüzlerce firmaya ev sahipliği yaptı. Yurt dışından önemli ülkelerin ve katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği fuara katılan ve dikkat çeken sektörler arasında özellikle konut sektöründe tercih edilen faizsiz sistem de yer aldı. Faizsiz Elbirliği Sistemi’nin öncüsü Eminevim’in, fuarda açılan standında Türkiye’nin farklı noktalarından ve yurtdışıdan gelen ziyaretçilere, faizsiz sistemle ev ve araç sahibi olabilmenin kolaylıkları anlatıldı. Farklı sektörlerden katılımcıları ve önemli yatırımcıları buluşturan fuarın, global bir adım için fırsat olarak değerlendirdiklerini ifade eden Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Ticaret hacmi Türkiye’de en büyük sektörler arasında olan konut sektörüne kazandırdığımız Elbirliği Sistemi’ni, bu fuarla uluslararası katılımcılara tanıtma fırsatı bulduk" diye konuştu.

"İnovatif sistemimizle ön plana çıkmak ve ülke sınırlarını aşmak istiyoruz"

Eminevim,  İzmir  Enternasyonal Fuarı’nda 10 gün boyunca ziyaretçileri ağırlayacak. Bu sürede özellikle yurtdışından gelen ve Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen katılımcılara da sesleneceklerini söyleyen Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Elbirliği Sistemi’nin sunduğu kolaylıkların ve inovatif bir finansman sistemi olduğunun katılımcılara anlatıldığını ifade etti. Üstün, şunları söyledi; "Eminevim olarak geliştirdiğimiz faizsiz Elbirliği Sistemi ile Türkiye’de 145 bini aşkın kişiyi ev ve otomobil sahibi yaptık. Konut alımında ilk sıralarda tercih edilen bir sistem haline geldi ve on binlerce kişinin sadece konut değil, arsa, arazi veotomobil alabilmesine imkan sağladı. Ülkemizde aylık yaklaşık 1800 ev ve araç teslimatı yaparak ekonomiye 250 milyon TL civarında katkı sağlayan bir sistem oldu. Türkiye’de pazarın öncüsü ve lideri olduğumuz bu alandaki başarımızı artık global sahneye taşımak istiyoruz. Dört şubemizle hizmet verdiğimiz İzmir’de de bu önemli fuara katılarak Elbirliği Sistemi’ni uluslararası alanda tanınan bir finansman sistemi haline getirmek için ilk adımlarımızı atıyoruz"


Geri Dön