18 / 04 / 2024

Emlak Başakşehir 2. Etap Evleri sözleşme için gerekli evraklar!

Emlak Başakşehir 2. Etap Evleri sözleşme için gerekli evraklar!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Başakşehir Evleri 2. Etap

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 2+1 daireler 437 bin TL'den başlıyor. Emlak Başakşehir 2. Etap Evleri sözleşme için gerekli evraklar kapsamında 3 adet vesikalık fotoğraf da isteniyor.



Daire büyüklükleri Başakşehir 2. Etap Evleri projesinde 2+1 dairelerde 117,46 metrekare ile 147,92 metrekare arasında, 3+1 dairelerde 185 metrekare ile 34 metrekare arasında, 4+1 daireler 170,12  metrekare ile 191,48 metrekare arasında değişiyor.


İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükselen projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 250 adet daire satışa çıkarıldı. 


Fiyat listesi kapsamında; 2+1 daireler 437 bin TL ile 608 bin TL, 3+1 daireler 482 bin TL ile 793 bin TL, 4+1 daireler 614 bin TL ile 687 bin TL arasında değişiyor.


Emlak Başakşehir 2. Etap Evleri sözleşme için gerekli evraklar!

Normal Başvuru Yapan Alıcılar için:

- Nüfus cüzdanı

- 3 adet vesikalık fotoğraf

- 65 yaş üstü alıcılardan, sözleşme imzalayacağı gün tarihli sağlık kuruluşlarından temin edilecek sağlık raporu.

- Okumu yazması olmayan alıcılar sözleşme imzalamayan beraberinden en az 2 şahitle

(okuma yazması olan, T.C. vatandaş, 65 yaş altı ve akrabası olmayan) gelmesi gerekir. Şahitlerin yanında Nüfus cüzdanları olmalıdır.

- Vekaleten işlem yapılması durumunda, imza sahibinin Noterden Düzenleme Şeklinde (Fotoğraflı) vekaletname ile sözleşme imzalama yetkisine sahip olması gerekmektedir.


Özel Durum Grubu İçin:

- Nüfus cüzdanı

- 3 adet vesikalık fotoğraf

- Şehit eşleri ve yetimlerinden, Gazilerden özel kimlik belgeleri veya ilgili kurumdan alınacak olan belge.

- En az %70 Engelli vatandaşlardan, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğütarafından verilen kimlik kartı veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış heyetraporu.

- Engel Durumu zihinsel olan vatandaşların mahkeme kararı ile atanan vasileriyle sözleşme imzalanabilmektedir. Mahkeme kararının, zihinsel engeli olan kişinin kurada adına çıkandaireye özel (…ada….parsel……blok…..numaralı daire için ……….. kişi adınaGayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalama yetkisi)alınması gerekmektedir.

- 65 yaş üstü alıcılardan, sözleşme imzalayacağı gün tarihli sağlık kuruluşlarından teminedilecek sağlık raporu.

- Okumu yazması olmayan alıcılar sözleşme imzalamayan beraberinden en az 2 şahitle(okuma yazması olan, T.C. vatandaş, 65 yaş altı ve akrabası olmayan)gelmesi gerekir. Şahitlerin yanında Nüfus cüzdanları olmalıdır.

- Vekaleten işlem yapılması durumunda, imza sahibinin Noterden Düzenleme Şeklinde(Fotoğraflı) vekaletname ile sözleşme imzalama yetkisine sahip olması gerekmektedir.


Emlak Konut  Başakşehir Evleri 2. Etap  kura sonuçları tam liste için tıklayın

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura sonuçları yedek liste için tıklayın


Telefon: 0216 579 15 15 

Web: www.emlakkonut.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön