19 / 04 / 2024

Emlak Çadırı'nın ilki 31 Mayıs'ta düzenlenecek!

Emlak Çadırı'nın ilki 31 Mayıs'ta düzenlenecek!

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda, konutlar 99 bin TL'ye, VIP ofisler 149 bin TL'ye ve Cadde dükkanlar 199 bin TL'ye satışa sunulacak. Yılda sadece bir gün kurulacak olan Emlak Çadırı'nın ilki 31 Mayıs 2015, Pazar günü yapılacak.



Gayrimenkul sektöründe çadır dönemi başlıyor. İlgi Yönetim tarafından farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar Emlak Çadırı'nda çok düşük fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda, konutlar 99 bin TL'ye, VIP ofisler 149 bin TL'ye ve Cadde dükkanlar 199 bin TL'ye satışa sunulacak. Yılda sadece bir gün kurulacak olan Emlak Çadırı'nın ilki 31 Mayıs 2015, Pazar günü yapılacak. İlgi Yönetim Genel Müdürü Murat Gülep; "Biz gerekli tüm teknik, idari kontrolleri ve anlaşmaları yaparak Emlak Çadırı'na garantör olduğumuz konut, ofis ve cadde dükkanlarım topluyoruz" şeklinde konuştu. Satışlara kayıt ve başvuru için son gün 29 Mayıs Cuma saat 17.00. 

Dileyen herkesin katılabileceği Emlak Çadırı na ön başvurular emlakcadiri.com web sitesi üzerinden yapılıyor. 


Vatan


Geri Dön