16 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu Bursalılara franchising fırsatı sunuyor!

Emlak İstasyonu Bursalılara franchising fırsatı sunuyor!

Emlak İstasyonu, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen Bursalı girişimci adaylarına franchising fırsatı sunuyor...




Emlak İstasyonu, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen Bursalı girişimci adaylarına avantajlı yatırım fırsatları sunuyor. Diğer markalı gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden farklı olarak yüksek hizmet kalitesi" prensibini esas alan Emlak İstasyonu, yeni katılacak franchising ofislerine " Eğitim, teknolojik alt yapı, hukuk ve reklam desteği sağlıyor.


BURSA İÇİN YATIRIM MALİYETLERİNİ MİNİMUMDA TUTTUK

Emlak İstasyonu Koordinatörü Erkan Bayrak; "Sunduğumuz iş modelinde, gelen başvurular arasında seçici davranıyoruz" diyen Bayrak, yeterli girişim sermayesi olup olmamasından çok, mevcut ofislerin profesyonel profiline uygun, özgün ve kaliteli hizmet vizyonuna kolay adapte olabilecek, doğru girişimci adaylarını tercih ettiklerini söylüyor. Emlak İstasyonu Bursa 'da girişimci adaylarına sunduğu franchising fırsatları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.emlakistasyonu.com adresini ziyaret edebilirler.


Geri Dön