18 / 04 / 2024

Emlak Konut 2020'de erken ödeme indirimi yapacak mı?

Emlak Konut 2020'de erken ödeme indirimi yapacak mı?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı her yıl projelerinden konut alanlar için indirim kampanyası hazırlıyor. Peki Emlak Konut 2020'de erken ödeme indirimi yapacak mı?



Gayrimenkul sektörüne yön veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), hem her yıl Emlak Konut'a yatırım yapanlar için erken ödeme kampayası başlatıyor. Peki Emlak Konut 2020'de erken ödeme indirimi yapacak mı?

Daha önce yapılan erken ödeme indirimi kampanyasında "Kişiye özel indirim fırsatı", "Borcun tamamını veya kısmi ödeme imkanı", "TÜFE’den sabite dönme kolaylığı" sunuluyordu.

Kampanya kapsamında borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 35 oranında, yüzde 75'inin ödenmesi durumunda yüzde 26,5, yüzde 50'nin ödenmesi durumunda yüzde 17,50, yüzde 25'nin ödenmesi durumunda ise yüzde 7,75 oranında indirim yapılıyordu. 

Emlak Konut 2020'de erken ödeme indirimi yapacak mı?

Emlak Konut GYO'nun 2020'de erken ödeme indiriminin yapılıp yapılmayacağını Emlak Konut yetkililerine sorduk. Yetkililer, şimdilik böyle bir planlamanın olmadığını ancak ilerleyen zamanda olabileceğini, kesinleşmiş bir karar alınmadığını söylediler. 

Emlak Konut'un en çok satış yapan projesi hangisi?


Geri Dön