25 / 04 / 2024

Emlak Konut Anadolu'ya Ankara'dan açılıyor!

Emlak Konut Anadolu'ya Ankara'dan açılıyor!

EMLAK Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2014 yılını 10 bin 32 konut satışı ve 5 milyar 211 milyon liralık gelirle kapattı. Emlak Konut Anadolu'ya Ankara'dan açılıyor.



EMLAK Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2014 yılını 10 bin 32 konut satışı ve 5 milyar 211 milyon liralık gelirle kapattı. 2015 yılında 12 bin bağımsız bölüm karşılığında 6.7 milyar lira ciro elde etmeyi hedefleyen şirket, Anadolu’ya da  Ankara  üzerinden açılıyor. Ankara’daki projesiyle ilk markalı konut yatırımını yapan Emlak Konut GYO, arsa stokuyla da Ankara’da aktif rol almayı planlıyor.

 

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum; uzun yıllar sonra Ankara’ya SofaLoca projesiyle girdiklerini belirterek, “Bu önemli projeyle Emlak Konut marka ve güvenini Anadolu’ya da yayma yolunda adım attık. Ankara’da yapacağımız projemiz Emlak Konut’un yıllar sonra Anadolu’ya açılan kapısı olacak, Emlak Konut markasını ve güvenini Ankara’ya taşıyacak. Emlak Konut olarak halen 100 bin adet olan projelendirilmiş ve ihalesi yapılmış bağımsız bölüm sayısını ise 2023 yılı sonu itibari ile 250 bin adete ulaştırmayı planlıyoruz” diye konuştu.

 


Vatan


Geri Dön