16 / 04 / 2024

Emlak Konut Ayazma ve Yenimahalle ihaleleri ertelendi!

Emlak Konut Ayazma ve Yenimahalle ihaleleri ertelendi!

Emlak Konut GYO, Ayazma Emlak Konutları 1. etap konut ve ticaret inşaatı ihalesi ile Ankara Yenimahalle İstasyon arsa satışı ihalesi ileri bir tarihe ertelendi. İhaleler ne zaman yapılacak?




Emlak Konut GYO, 17 Şubat 2015 Salı günü yapılacak olan İstanbul Başakşehir Ayazma Emlak Konutları 1.etap konut ve ticaret inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatları işinin ihale tarihini erteledi Ayazma Emlak Konutları 1.etap ihalesi 27 Şubat 2015 Cuma günü gerçekleştirilecek. 


Ayazma Emlak Konutları ihalesi 2. kez ertelendi!


Ayazma Emlak Konutları ihalesi 1340 ada 5 ve 36 no'lu parsellerde yapılacak. Başakşehir İkitelli Ayazma bölgesinde yükselecek Ayazma Emlak Konutları projesi toplamda 1239 konuttan meydana geliyor. 


Ankara Yenimahalle İstasyon arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işinin ihalesi 12 Mart 2015 Perşembe günü yapılacaktı. Emlak Konut, Yenimahalle ihalesini de 1 Nisan 2015 Çarşamba gününe erteledi.


Emlak Konut Yenimahalle İstasyon ihalesinde 124 bin 475,80 metrekarelik arsa merkezi iş alanı fonksiyonunda. Ticaret, büro, rezidans, otel, iş merkezi, kültür, eğlence, sağlık tesisleri, kongre merkezi gibi yapılar bulunuyor.


Emlak Konut Ayazma ve Yenimahalle ihaleleri ertelendi!


Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



Geri Dön