25 / 04 / 2024

Emlak Konut Beşiktaş ve İkitelli'de yeni proje yapacak!

Emlak Konut Beşiktaş ve İkitelli'de yeni proje yapacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beşiktaş Mecidiye ile Başakşehir İkitelli'de yeni proje hazırlığına girdi...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 3 Eylül 2018 Pazetesi günü T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) toplam 17 adet arsa satın aldı. Arsaların bir tanesi Başakşehir'de, 16 tanesi ise Beşiktaş'ta yer alıyor. Emlak Konut arsalar için TOKİ'ye toplam 387 milyon 6 bin 440 TL ödeme yapacak. 

Emlak Konut Beşiktaş ve Başakşehir İkitelli arsalarını ihale yoluyla satışa çıkaracak. Arsalarda gelir paylaşımı modeli ile yeni projeler inşa edilecek. 

1- Emlak Konut Beşiktaş projesi
Emlak Konut Beşiktaş projesi, toplam 16 adet arsa üzerinde inşa edilecek. Arsaların toplam alanı ise 29 bin 760 metrekare. Emlak Konut bu arsa için 360 milyon bin 900 TL ödeme yapacak. Ödeme altı eşit taksit halinde yapılacak. 

Emlak Konut Beşiktaş ve İkitelli de yeni proje yapacak!

Emlak Konut Beşiktaş projesinin inşa edileceği alanda Jandarma Dikimevi yer alıyor. Barbaros Bulvarı'nda konumlanan arsanın imar planı değişikliği 4 Eylül 2018 Salı günü askıya çıkarıldı. 

Emlak Konut Beşiktaş projesinin konut alanı 17 bin 500 metrekare, donatı alanı 12 bin 260 metrekare olarak belirlendi. 

Emlak Konut Beşiktaş ve İkitelli de yeni proje yapacak!

2- Emlak Konut İkitelli projesi
Emlak Konut İkitelli projesi 13 bin 502 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. Emlak Konut bu arsa için ödemesini peşin olarak yapıyor. Arsanın toplam satış bedeli ise 27 bin 4 bin 540 TL olarak açıklandı.

Emlak Konut Beşiktaş ve İkitelli de yeni proje yapacak!

Emlak Konut İkitelli projesi nerede?
Emlak Konut İkitelli projesi konum olarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 30 kilometre, Atatürk Havaalanı'na 19 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 36 kilometre mesafede bulunuyor. Projenin çevresinde  Başakşehir Tıp Merkezi, Başakşehir Kaymakamlığı, Başakşehir Polis Merkezi, Onurkent Sitesi, Olimpa AVM, Başakşehir 2. Etap Konutları, Sular Vadisi Parkı ve Metrokent yer alıyor. 

 

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön