20 / 04 / 2024

Emlak Konut Çankaya Çayyolu ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Çankaya Çayyolu ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya Çayyolu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi bugün gerçekleşti. İhaleye verilen en yüksek teklif 50 milyon TL.



Emlak Konut  Ankara  Çankaya çayyolu arsa ihalesi "Emlak Konut GYO A.Ş. Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliği" kapsamında "açık ihale usulü" ile "kapalı zarf teklif alma (1. oturum) ihalesi bugün gerçekleşti.


1. oturumu bugün yapılan Emlak Konut Ankara Çayyolu ihalesine 13 teklif geldi. Oturumda en yüksek teklif, Gümüşsuyu Otelcilik Ve Tur. A.Ş. - Mv Holding A.Ş. - Köroğlu İnşaat Taah. Prj. Tic. Ltd. Şti. - Köroğlu Gayrimenkul Et Ve Süt Ürün. Tur. İnş. Hayv. Gıda Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı'ndan geldi.


Gümüşsuyu Otelcilik Ve Tur. A.Ş. - Mv Holding A.Ş. - Köroğlu İnşaat Taah. Prj. Tic. Ltd. Şti. - Köroğlu Gayrimenkul Et Ve Süt Ürün. Tur. İnş. Hayv. Gıda Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı Çankaya Çayyolu ihalesine 50 milyon TL teklif verdi.


Emlak Konut Çankaya Çayyolu ihalesine en yüksek teklif kimden?


Emlak Konut Çankaya Çayyolu ihalesi kapsamındaki arsanın toplam arsa alanı 47 bin 653.05, emsale esas inşaat alanı ise 63 bin 437,50. Söz konusu arsa konut, ilkokul, dini tesis, ASM ve park alanı fonksiyonlarına sahip.


Emlak Konut Çankaya Çayyolu'ndaki arsasının 29 bin 923 metrekaresi konut alanına, 4 bin 791,26 metrekaresi ilkokul alanına, 1.966,81 metrekaresi dini tesis alanına, 752,46 metrekaresi ASM alnına ve 10 bin 219,52 metrekaresi park alanına ayrıldı. 


 İhale detayları için tıklayın



Geri Dön