29 / 03 / 2024

Emlak Konut Esenler lansmanı 13 Ekim'de gerçekleştirilecek!

Emlak Konut Esenler lansmanı 13 Ekim'de gerçekleştirilecek!

Esenler, Emlak Konut’la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak Konutları hayata geçiyor!.. Emlak Konut Esenler lansmanı 13 Ekim'de gerçekleştirilecek.



5 Ekim 2012 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son noktaya gelindi. Hak sahiplerinin daireleri dışında, projenin finansmanında kullanılacak 950 konutun satışı, düzenlenecek basın toplantısı ile başlıyor.  


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için TIKLAYINIZ


Emlak Konut GYO tarafından üstlenilen ve toplam 72 bin metrekarelik alanda yürütülen kentsel dönüşüm projesinde konutların hepsinin dış cephelerinde Selçuklu mimarisi uygulanacak. Projede, yüzde 35 yapılaşma, yüzde 65 yeşil alan olacak. Toplam 7.000 araçlık kapalı otoparkın da yer alacağı projede konutlar, ekolojik bina konseptinde yapılacak. 


Finansman amaçlı konutların satışı, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve projeyi üstlenen Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü Murat Kurum’un da katılacağı basın lansmanı ile başlayacak. Esenler hakkında bildiklerinizi tamamen değiştirecek bu özel projenin basın toplantısı 13 Ekim'de Ramada Plaza'da saat 09:00'da düzenlecek.


Geri Dön