25 / 04 / 2024

Emlak Konut Etimesgut arsasına en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Etimesgut arsasına en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut GYO, Ankara Etimesgut İlçesi Erler Mahallesi'ndeki arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı konut inşaatı yapım işi ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleşti. İşte o ihalede verilen teklif veren şirketler ve birinci oturumun sonucu...



Emlak Konut Etimesgut arsasına en yüksek teklif kimden?


Emlak Konut GYO A.Ş. projelerinden  Ankara  Etimesgut Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1'nci oturumu bugün (03 Haziran 2014) saat 14:30'da yapıldı. 


Emlak Konut GYO arsasına yapılacak inşaatın detayları için tıklayın! 

Emlak Konut GYO, ihaleye katılan istekliler ve tekliflerini Borsa İstanbul Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıkladı. İşte bugünkü ihalenin açıklaması;


"Söz konusu ihaleye 11 (Onbir) istekli katılmıştır.


İsteklilere ait teklif zarfları içerisindeki belgelerin ihale komisyonu tarafından ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalenin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2. Oturumu ileriki bir tarihte yapılacak olup, isteklilere ihalenin 2. Oturum tarihi ve saati yazı ile bildirilecektir."


Kim, ne teklif etti?


İhaleye katılan 11 firmadan Gürbağ İnş. Müh. Mad. San. ve Tic. A.Ş., Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri'nde en çok teklif veren firma oldu. Gürbağ İnşaat, Emlak Konut GYO Etimesgut arsasına konut inşaatı yapım işi için 27 milyon 243 bin TL teklif etti.


Durmaz İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti. 24 milyon 300 bin TL ve HSY Yapı İnş. San. ve Tic. A.Ş. 24 milyon TL teklif etti.


İhalenin detayları için tıklayın!


Geri Dön