19 / 04 / 2024

Emlak Konut güvencesiyle Şile'de yatırım fırsatı!

Emlak Konut güvencesiyle Şile'de yatırım fırsatı!

Emlak Konut GYO güvencesinde İdealist GYO tarafından inşasına başlanan İdealist Cadde ile Şile’de bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek yeni bir iş ve yaşam merkezi hayata geçiriliyor.



İstanbul’un tabiat anlamında gözde ve sakin ilçelerinden Şile’de yer alan proje; Saklı Göl, Deniz Feneri, Kumbaba Plajı, Şile Kalesi gibi bölgenin doğal ve tarihi değerlerinin çevrelendiği bir bölgede inşa ediliyor. 

Yeni Birlik Gazetesi'nden Fulya Ar'ın haberine göre İdealist GYO, yeşil ve mavinin buluştuğu Anadolu Yakası’nın gözde noktalarından Şile’ye İdealist Cadde projesiyle 45 konut ve 13 ticari ünite kazandırılacak. 

Estetik mimarisi ve az katlı yapısı ile bölgeye uyumlu şekilde tasarlanan İdealist Cadde’de 1+1’den 5+1’e kadar normal ve dubleks konut tipleri yer alıyor. Projede yer alacak konutların büyüklükleri ise 64 metrekare ile 323 metrekare arasında değişiyor. 

Şile bölgesi, yapılan otoyollar ile Sabiha Gökçen ve Yeni Havalimanı’na direkt ulaşım sağlamasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca bölgeye üniversite, hastane, marina gibi birçok yatırımın yapılıyor olması Şile’yi daha cazip hale getiriyor. Bölgede üç özel üniversitenin yakınında bulunan İdealist Cadde, İstanbul – Şile Otoyolu ile Şile İskelesi’ne yaklaşık 1,5 kilometre mesafede yer alıyor.


Geri Dön