20 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO, 4 bin konutun tanıtım ihalesini iptal etti!

Emlak Konut GYO, 4 bin konutun tanıtım ihalesini iptal etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), daha önce düzenlemeyi planladığı 4 bin konutun tanıtım ihalesini iptal etti



Emlak Konut GYO farklı il ve ilçelerde, çeşitli firmalarla gerçekleştirdiği dokuz ayrı projede yer alan 4 bin konutun bir yıl boyunca satışı, tanıtımı ve reklamının yapılması için ihale düzenledi. 28 Temmuz tarihinde gerçekleşen ihalenin sonucu için bir süre sessiz kalan Emlak Konut, daha sonra tanıtım ihalesinin iptal edildiğini duyurdu.
Tanıtımı yapılacak projeler arasında İstanbul´da Silivri, Büyükçekmece, İkitelli ve Bakırköy´deki projeler başı çekiyordu. İstanbul´dan sonra Kocaeli Körfezkent ve Gebze projeleri de tanıtım kapsamında yer alıyordu. Emlak Konut´un projelerinin tanıtımını yapmayı planladığı diğer iki bölgede ise Tekirdağ Çorlu, Çerkezköy ve Kırklareli Lüleburgaz.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön