28 / 03 / 2024

Emlak Konut GYO, Ataşehir'de bazı işler için ihale açtı

Emlak Konut GYO, Ataşehir'de bazı işler için ihale açtı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iştiraklerinden, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş., ''İstanbul Ataşehir batı bölgesi bölge parkı inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme'' işlerini yaptırmak üzere ihale



Ataşehir İlçesi Barbaros Mahallesinde konvansiyonel kalıp sistemi ile 3 adet hizmet binası, 1 adet saat kulesi, 1 Adet çeşme inşaatı, 1 adet park girişi, 1 adet park güvenlik birimi, 1 adet su deposu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatı yaptırılacak.

İşin toplam süresi yer tesliminden itibaren 180 gün olarak belirlendi. İhale, Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğünde 1 Şubat 2011 tarihinde saat 14.30'da ''açık ihale usulü'' ile yapılacak.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek. Tekliflerin değerlendirilmesinde yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacak. Katılımcılar şartnameyi bedel ödeyerek Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğünden satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklifler, ihale günü ihale saatine kadar Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğüne verilecek. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
Habertürk


Geri Dön