28 / 03 / 2024

Emlak Konut GYO Bakırköy Yenimahalle ihalesine 11 teklif!

Emlak Konut GYO Bakırköy Yenimahalle ihalesine 11 teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bugün yapılan "İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1.Oturumu ile ilgili teklifleri açıkladı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1.Oturumunun bugün saat 14:30'da yapıldığı hatırlatıldı. 


11 şirketin teklif verdiği ihalede arsa satışı karşılığı satış toplam gelirinde en yüksek teklifi 84 milyon 700 bin lira (şirket payı gelir oranı %40) ile Beyaz İnş. Petrol Ürün. Turz. San.ve Tic. A.Ş. yaptı. 


Beyaz İnşaat'ı 67 milyon 452bin 896 lira ile (şirket payı gelir oranı %46) Barış İnş.İzo.San.ve Tic.A.Ş. ve 55 milyon TL (şirket payı gelir oranı %60) ile Hasan İpek izledi.


Arsa satışı karşılığı satış toplam gelirinde en düşük teklifler 10 milyon lira ile (şirket payı gelir oranı %30) Gül İnş. Tur. ve Tic. A.Ş., 20 milyon lira ile (şirket payı gelir oranı %10) Siyahkalem Müh.İnş. San. ve Tic. A.Ş., yine 20 milyon lira teklifle (şirket payı gelir oranı %15) İntaya İnş.Taah.Yatırım A.Ş.'den geldi.



Ticaret alanı olarak belirlenen 5 bin 250 metrekare büyüklüğündeki arsa ihalesine gelen teklifler için tıklayın



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., isteklilere ait teklif zarfları içerisindeki belgelerin ihale komisyonu tarafından ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalenin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2. Oturumunun ileriki bir tarihte yapılacağını, isteklilere ihalenin 2. Oturum tarihi ve saatinin yazı ile bildirileceğini açıkladı.



HASTANE ARSASI



64 yıllık SSK Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi arazisinde iş merkezleri, AVM, katlı otoparklar, konaklama tesisleri yapılabilecek.


Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle 2011 yılında taşınan SSK Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 5 bin metrekarelik arazisini kapsayan ihale için verilen emsal 1.50 iken binaların yüksekliği en fazla 6 kat olacak.



Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle arsa ihalesi 25 Şubat'ta!



EmlakKulisi.com


Geri Dön