24 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap'ın değerleme raporu belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap'ın değeri ne kadar?



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, 1968 ada 2 parselde yer alıyor.  Proje, Mercedes Bulvarı'n yakın mesafede yükseliyor. Yakın çevresinde, Tual Bahçekent, Mercedes Fabrikası, Gülbahçe mezarlığı, Hayat Park, Bahçekent Emlak Konutları Projesi, Avrupark Bahçekent Projesi, Cadde Flora, Bahçekent Flora Projesi, Sur Yapı Semt Bahçekent Projesi, sanayi siteleri ve boş arsalar, eski yapılar yer alıyor. Yeni gelişmekte olan bir konut alanında yükselen proje, Tem Otoyolu'na 2 kilometre, Mahmutbey gişelere 15 kilometre, Yeni Havalimanı'na 35 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap'ın mevcut durum değeri 285 milyon 123 bin TL, projenin tamamlanması durumundaki bugünkü değeri 842 milyon 800 bin 807,72 TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" ile ilgili Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap projesi için hazırlatılan 2021 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın


Geri Dön