26 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsası Fuzul Yapı'nın oldu!

Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsası Fuzul Yapı'nın oldu!

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin kazananı belli oldu. Fuzul Yapı ile Emlak Konut GYO arasında 230 milyon 500 bin TL'lik imza atıldı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Beşiktaş Dikilitaş ihalesi 2. oturum sonucu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO tarafından yapılan İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde kazanan belli oldu. Fuzul Yapı ile Emlak Konut GYO arasında sözleşme imzalandı.

Emlak Konut GYO nun Dikilitaş taki arsası Fuzul Yapı nın oldu!

230.5 milyon TL'lik imza

27 Ekim 2020 tarihinde ihalesinin 2. oturumu gerçekleşen İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde en uygun teklifi veren istekli edinimlerini yerine getirmediğinden, ihalede Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) olarak 461 milyon TL + KDV, arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı olarak yüzde 50,00 ve asgari arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak da 230 milyon 500 bin TL + KDV ile en uygun ikinci teklifi veren Fuzul Yapı İnşaat Pazarlama A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Yeni proje yolda

Emlak Konut GYO portföyünde yer alan İstanbul ili Beşiktaş ilçesi Dikilitaş mahallesinde bulunan 1645 ada 55 parsel üzerinde geliştirilecek İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ilk oturumu 20 Ekim 2020 Salı günü gerçekleşmişti. İhaleye 26 firmadan teklif gelmişti. 

Beşiktaş arsası Fuzul Yapı'nın

27 Ekim 2020 günü düzenlenen ikinci oturumda da 22 firmadan teklif gelmişti. Tekliflerin değerlendirilmesinin ardından ihaleyi en yüksek 2'nci teklifi veren Fuzul Yapı kazandı.

Emlak Konut GYO nun Dikilitaş taki arsası Fuzul Yapı nın oldu!

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:

27.10.2020 tarihinde ihalesinin 2. oturumu yapılan İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde en uygun teklifi veren istekli edinimlerini yerine getirmediğinden, ihalede Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) olarak 461.000.000 TL + KDV, Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı (ASKŞPGO) olarak %50,00 ve Asgari Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) olarak da 230.500.000 TL + KDV ile en uygun ikinci teklifi veren FUZUL Yapı İnş. Paz. A.Ş. ile 23.02.2021 tarihinde sözleşme imzalanmıştır.

Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasına 3 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Dikilitaş'taki arsası için yeniden ihaleye çıkıyor!

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


Geri Dön