27 / 04 / 2024

Emlak Konut İzmir Konak 2.Etap ihalesi 14 Haziran'da!

Emlak Konut İzmir Konak 2.Etap ihalesi 14 Haziran'da!

Emlak Konut GYO'nun İzmir Konak 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin tarihi 14 Haziran olarak belirlendi.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait olan  İzmir  Konak 2. Etap Arsası için Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 14 Haziran Çarşamba günü saat 14:30' da yapılacak.


İhale, Emlak Konut GYO Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme yönetmeliği kapsamında, açık ihale usulü ile kapalı zarf teklif alma (1. oturum) ve pazarlık-açık artırma (2. oturum) halinde, iki ayrı günde gerçekleşecek.


Ticaret alanının yapılacağı yapılarda 100 metrekareden küçük, 5 bin metrekareden büyük bağımsız bölüm inşa edilemiyor.  Turizm alanı yapılacak yapılarda fonksiyon değişikliği gerçekleştirilemiyor. 


Bu alanlarda yapı inşaat alanın yüzde 40'ına kadar konut yapılabiliyor. Yapılacak olan imar uygulaması sonucu oluşacak özel mülkiyete konu fonksiyon alanların emsal inşaat alanı hesabu, plan notlarında açıklandığı gibi kalacak. 


Emlak Konut İzmir Konak 2.Etap ihalesi 14 Haziran da!

Arsa Bilgisi:

İzmir Konak Kuruçay Umurbey arsası C parseli ticaret+turizm+konut alanı olarak 10 bin 549 metrekare, D parseli ticaret+turizm+konut alanı olarak 32 bin 607 metrekare, E parseli özel eğitim tesis alanı olarak 5 bin 275 metrekare ve F parseli eğitim tesis alanı olarak 24 bin 537 metrekare olarak belirlendi. Arsanın toplam alanı ise 78 bin 588 metrekare. 


İhale ilanı için İzmir  Konak 2.Etap ihalesi 14 Haziran'da!'>tıklayın


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com


Geri Dön