16 / 04 / 2024

Emlak Konut Kartal arsa ihalesi Dap - Ağaoğlu ortaklığının!

 Emlak Konut Kartal arsa ihalesi Dap - Ağaoğlu ortaklığının!

Emlak Konut GYO tarafından ihaleye çıkarılan Kartal arsasının 2. oturumu dün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklif 1.3 milyar ile Dap Yapı Ağaoğu İnşaat ortaklığı tarafından geldi...



Dün 2. oturumu gerçekleştirilen Emlak Konut Kartal arsa ihalesi, 1 milyar 335 milyon toplam hasılat ve 534 milyon TL idare payı ile Dap Yapı ve Ağaoğlu ortaklığının oldu. İhalede en yüksek ikinci teklif  1 milyar 280 milyon TL ile Türkerler İnşaat - Yenigün İnşaat ve System İnşaat ortaklığından geldi.


1. oturumda en yüksek teklifi veren Rönesans Gayrimenkul - SZA Gayrimenkul - Salacak Gayrimenkul ortaklığı ise 2. sözlü turda arsadan vazgeçip, ihaleden çekildi.


İhaleye tek başına katılan Artaş İnşaat 1 milyar 165 milyon TL teklifte kaldı. Ofton İnşaat - BE-MA İnşaat ortaklığı 1 milyar 232 milyon 700 bin TL teklif sundu. İhale öncesinde ihaleden çekileceğini açıklayan Nurol GYO - Nurol İnşaat ortaklığı sözlü turların başında teşekkür etti. Ege Yapı - SRY İnşaat - Özkar İnşaat ortaklığı ve Albayrak Turizm İnşaat firması da sözlü turların başında teşekkür eden firmalardan oldu. Tahincioğlu Gayrimenkul - Esta İnşaat - Kozken İnşaat ise 3. sözlü turda ihaleden çekildi.


Mesa Mesken - Tepe İnşaat - Emlak Planlama İnşaat ortaklığı ihalede 1 milyar 226 milyon TL teklif verirken, Şua İnşaat - CC Yapı - MGY İnşaat'tan 1 milyar 200 milyon TL ortak teklif geldi. Yapı Yatırım Gayrimenkul - Yorum İnşaat 1. sözlü turda ihaleden çekildi.


Özak GYO - Elif Emlak - Gürtaş Yapı ortaklığı 2. sözlü turda, Artes İnşaat - Özyurt İnşaat 3. sözlü tur sonunda ihaleden çekildi. İnsay Yapı - Ogeday Turizm Emlak İnşaat ortaklığı ise sözlü turların başında teşekkür etti.

Nuhoğlu İnşaat - Gülsa İnşaat ortaklığı sözlü turların başında teşekkür ederken, YDA İnşaat ihaleye katılmadı.


Detaylı ihale sonuçları için tıklayın

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön