19 / 04 / 2024

Emlak Konut Körfezkent 2. etapta 791 konut yaptıracak

Emlak Konut Körfezkent 2. etapta 791 konut yaptıracak

Emlak konut GYO Körfezkent 2. etapta yaptıacağı 791 konut,altyapı  ve çevre düzenleme işleri için ihale açtı



Emlak Konut GYO Kocaeli Yarımca Mahallesi'nde 791 konut, ada içi altyapı ve çevre düzenleme işleri yaptıracak. Ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanan listeye alınan 5 (beş) aday teklif vermeye davet edilecek. Ön yeterlilik değerlendirmesi Atatürk Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, Gardenya Plaza No:11/B Kat:1-8 Ataşehir/İSTANBUL adresinde 3 Mart 2010 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

Ön yeterliliğe konu olan işler; Kocaeli Yarımca Mahallesi'nde tünel kalıp sistemiyle 791 adet konut inşaatı, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet 28 derslikli ilköğretim okulu ve spor salonu inşaatı, köprü inşaatı, ada dışı imar yolları ve çevre düzenleme işleri.

Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde Yarımca Mahallesi'nde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve işler yer tesliminden itibaren 730 takvim gününde bitirilecek.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
detaylı bilgi için tıklayın



Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Emlak Konut GYO Körfez'de 791 konut yaptırıyor

Emlak konut GYO Körfezkent'in 2. etap konut inşaatları ve altyapı çevre düzenleme işleri için ihale açtı Ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre 5 adayın teklif verebileceği ihale, 3 Mart'ta yapılacak. Kocaeli'nin Yarımca Mahallesi'nde yapılacak olan inşaat 791 konutun yanı sıra 1 ilköğretim okulu, spor salonu, köprü inşaatı, imar yolları ve çevre düzenleme inşaatını da kapsıyor. 
Emlak Konut'un açıklamasına göre, kazanan firmaya sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılacak ve inşaat, yer tesliminden itibaren 730 takvim gününde bitirilecek.
Tebernüş Kireçci


Geri Dön