19 / 03 / 2024

Emlak Konut Riva Düşler Vadisi fiyatları!

Emlak Konut Riva Düşler Vadisi fiyatları!

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Düşler Vadisi

Emlak Konut ve Yılmaz İnşaat güvencesiyle sarı kırmızılı takımın Riva'da arsanında inşa edilen Düşler Vadisi'nde satışlar devam ediyor. Peki Emlak Konut Riva Düşler Vadisi fiyatları ne kadardan başlıyor?



Düşler Vadisi projesi, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın güvencesiyle Galatasaray'ın Riva'daki arsası üzerinde  Yılmaz İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Resmi satışların başladığı projede öncelikle 509 adet villa satışa çıkarıldı.

Emlak Konut Riva Düşler Vadisi projesi doğal yaşam alanı vaat ediyor. 2.8 milyar TL yatırım bedeline sahip olan proje villa konseptinde tasarlandı. 1.150 dönüm üzerinde yükselen projede özel orman alanı olacak. Bu orman alanında yapılaşmaya izin verilmeyecek.

Emlak Konut Riva Düşler Vadisi fiyatları
Emlak Konut Riva Düşler Vadisi'nde satışa sunulan villaların büyüklükleri 152 metrekare ile 396 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Fiyatları ise 1 milyon 69 bin liradan başlayarak yükseliyor. 

Emlak Konut Riva Düşler Vadisi'nde teslimler ilk etap için 3 yılda, tamamı için ise 6 yılda tamamlanacak. Proje konum olarak çevreyoluna 6 kilometre, FSM Köprüsü’ne ise 15 dakikalık mesafede yer alıyor. 

Tel: 444 68 01
Web: http://www.duslervadisiriva.com/


projeye sor



Geri Dön