29 / 03 / 2024

Emlak Konut Sofa Loca'da 640 bin TL'ye daire!

Emlak Konut Sofa Loca'da 640 bin TL'ye daire!

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

EMLAK Konut GYO’nun bir Ankara projesi olarak öne çıkan Sofa Loca’da satışlar başladı. Emlak Konut GYO güvensiyle, Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığıyla geliştirilen Sofa Loca’da dairelerin fiyatları KDV dahil 640.000 TL’den başlıyor...



EMLAK Konut GYO’nun bir  Ankara  projesi olarak öne çıkan Sofa Loca’da satışlar başladı. Emlak Konut GYO güvensiyle, Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığıyla geliştirilen Sofa Loca’da dairelerin fiyatları KDV dahil 640.000 TL’den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle 126 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Sofa Loca projesi, şehrin gözde lokasyonu ve en hareketli bölgelerinden Eskişehir yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında, Konutkent kavşağında yükseliyor. Aile öncelikli bir konseptin benimsendiği projede daire büyüklükleri ise 182 ile 286 metrekare arasında değişiyor. Fiyatların KDV dahil 640.000 TL’den başladığı projede, daire fiyatının yüzde 75’ine 120 aya kadar yüzde 0.87 faiz oranıyla konut kredisi kullanılabiliyor. Emlak Konut GYO’nun Ankara’daki ilk projesi olarak dikkat çeken Sofa Loca’da daireler, satışların başladığı ilk günlerden hızla sahiplerini bulmaya başladı. 

 

150 ‘akıllı’ konut yer alıyor

 

Lansman dönemine özel olarak avantajlı ödeme planlarının sunulduğu projede yüzde 1 peşinat imkanı sağlanırken, peşinatın kalanı 12. ve 24. aylara bölünüyor. Sofa Loca’da 150 lüks konut yer alıyor. Tamamı geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip projede daireler; 3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinde tasarlandı. Geleneksel Türk mimarisi ve aile yaşamının gereklerini de bünyesinde barındıran, Sofa Loca’da akıllı ev anlayışının yanında çevreci donatılara da yer verildi. Projenin yükseleceği 18 bin 228 metrekarelik alanının yüzde 70’i bitkiler, şelale ve süs havuzlarının yer aldığı zengin peyzaja ayrıldı. Çevreci donatılarıyla Ankara’da örnek teşkil edecek Sofa Loca’nın, her katında atık ayrıştırma sistemi, güneş enerjisi panelleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi teknolojik donatılar yer alıyor. 


Star


projeye sor



Geri Dön