25 / 04 / 2024

Emlak Konut yeni kampanya yapacak mı?

Emlak Konut yeni kampanya yapacak mı?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Murat Kurum, "Eğer konut sektöründe sıkıntılı bir dönem yaşanırsa biz yine bir kampanya yaparak işimizin başında oluruz." dedi.



 


Avrupark Hayat'ın basın toplantısında konuşan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Konut kampanyalarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

 

Emlak Konut GYO olarak 10 bin bağımsız bölüm 8 milyar TL ciro 2 milyar TL kar hedefleri olduğunu ve bu hedefe ulaşacaklarını düşündüğünü belirten kurum şu ana kadar 128 bin bağımsız bölüm hayata geçirdiklerini söyledi. 500 bin kişiye istihdam sağladıklarını söyleyen Kurum, 2023 hedeflerinin 500 bin konut olduğunu da sözlerine ekledi.


Emlak Konut GYO'nun kampanyalarıyla ilgili de açıklamalar yapan Murat Kurum, yaptıkları iki kampanyadan birinin 15 Temmuz sonrası, diğerinin ise sektör adına finansal sıkıntı yaşanan bir dönemde gerçekleştiğini söyledi. İkisinde de vatandaşları düşünerek bir kampanya yaptıklarını fakat bunu bir gelenek haline getirmek istemediklerini söyleyen Kurum, "Eğer konut sektöründe yine sıkıntılı bir dönem yaşanırsa, biz her zaman işin başında oluruz." diye konuştu.

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön