26 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat Kariyer Şantiyesi'ni İstanbul Üniversitesinde kurdu!

Dumankaya İnşaat Kariyer Şantiyesi'ni İstanbul Üniversitesinde kurdu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, farklı platformlarda yürüttüğü projeler kapsamında üniversitelerle de yakın işbirliği içinde çalışmaya devam ediyor



Üniversitelerin düzenlediği ve iş dünyasını bir araya getiren aktivite, söyleşi ve panellerde her yıl olduğu gibi Dumankaya İnşaat bu sene de öğrenciler ile bir araya geldi. 


Mayıs ayı başında Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencilerinin düzenlemiş olduğu 3. Girişimcilik Dünyasına Atılım Platformu’na konuşmacı olarak katılan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya, marka olma yolunda yaşadıkları süreçleri anlattı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği platformun “Sektörlerin Devleri” adlı oturumunda yer alan Halit Dumankaya, Dumankaya İnşaat’ın sektörde marka haline gelmesiyle ilgili geçirdiği süreci ve yaşam tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Fatih Üniversitesi’nden “Yılın En İyi İnşaat Şirketi Ödülü” Dumankaya İnşaat’a

Fatih Üniversitesi öğrencilerinin her yıl düzenlediği yılın en iyileri ödüllerinde Dumankaya İnşaat “Yılın En İyi İnşaat Firması” seçildi. 17 Mayıs Perşembe akşamı üniversitenin kampüsünde gerçekleştirilen etkinlikte ödülü almak üzere Dumankaya İnşaat’ın kurucularından İbrahim Dumankaya üniversiteli gençler ile bir araya geldi. Üniversite’nin MANEC (İşletmeciler ve Ekonomistler) Kulübü tarafından organize edilen törende ödül alan İbrahim Dumankaya, ödül töreni sonrası yaptığı konuşmasında kendilerini bu güzel ödüle layık gören gençlere teşekkür etti.

Dumankaya İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Ufuk Kayador ise İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile “Kariyer Şantiyesi” programı kapsamında bir araya geldi. Geleceğin inşaat mühendisi adaylarına farklı bir vizyon katabilmek adına kaliteli inşaat yapımı kadar doğru stratejik hamlelerin de ne kadar önemli olduğunun aktarıldığı sunumun ardından bir süre öğrenciler ile sohbet eden Ufuk Kayador, İstanbul Üniversitesi İnşaat Kulübü üyesi öğrencilerinin takdim ettiği plaketini alarak yine kulüp öğrencileri ile birlikte keyifli bir öğlen yemeği yedi.


Gazete Vatan


Geri Dön