19 / 04 / 2024

Emlak Konut'tan indirim kampanyası!

Emlak Konut'tan indirim kampanyası!

TOKİ iştiraki Emlak Konut'ta Tefeli ve Tüfeli satışlarda indirim!



TOKİ iştiraki Emlak Konut 26 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan bir kampanya başlattı. Kamu İhale Kanunu çerçevesinde üretilen Yıldızkent, Burgazkent, ve Selimpaşa Emlak Konutları projeleri ve şirket mülkiyetindeyken vadeli olarak satışı gerçekleştirilmiş olan (satış sözleşmesi veya tapu devir tescil işlemi) ofis dükkan, arsa gibi taşınmazların borçlarının defaten kapatılması halinde indirim uygulanacak.

İndirim kampanyası şartları:

Taşınmazın 31 Aralık 2008 tarihinden önce satın alınmış olması gerekmektedir.
Vadesi 12 ayın altında olan taksitli satışlar için kampanya geçerli değildir.
Taşınmaza ait diğer borçların (emlak vergisi, sigorta bedeli, gecikme faizi vs.) ödenmesi şartıyla indirim uygulanacaktır.
Kampanya dönemi itibari ile Alıcının kalan taksitlerin vadesinin 12 ay (dahil) ile 23 ay (dahil) aralığında ise yüzde 5 indirim uygulanacaktır.
Kampanya dönemi itibari ile Alıcının kalan taksitlerinin vadesinin 24 ay (dahil) ile 35 ay (dahil) aralığında ise yüzde 10 indirim uygulanacaktır.
Kampanya dönemi itibari ile Alıcının kalan taksitlerinin vadesinin 36 ay (dahil) ve üzerinde ise yüzde 15 indirim uygulanacaktı.
İndirim kampanyası yukarıda belirtilen maddeler doğrultusunda 26 Mayıs ile 30 Haziran dönemleri arasında uygulanacaktır.


Geri Dön