18 / 04 / 2024

Emlak Konut'tan kampanya açıklaması!

Emlak Konut'tan kampanya açıklaması!

Emlak Konut, bugün bazı basın kuruluşlarında yayınlanan kampanya haberlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. İşte Emlak Konut'tan kampanya açıklaması...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün bazı basın kuruluşlarında Emlak Konutun tüm konut projelerini bünyesinde kurulacak bir çatı şirketinde toplayarak kampanya düzenleyeceği ve onlara finansal destek sağlayacağı yönünde bazı haberler için açıklama yaptı.


Emlak Konut, gelir paylaşımlı projelerde yüklenicilerle istişare ederek bir kampanya çalışması yürüttüklerini ve çalışmamızın ayrıntıları belli olunca kamuoyuyla paylaşacaklarını açıkladı.


İşte Emlak Konut kampanya açıklaması;

Bugün bazı basın kuruluşlarında Emlak Konutun tüm konut projelerini bünyesinde kurulacak bir çatı şirketinde toplayarak kampanya düzenleyeceği ve onlara finansal destek sağlayacağı yönünde bazı açıklamalar yayınlanmıştır. Emlak Konut olarak Gelir Paylaşımlı projelerimizde  yüklenicilerle istişare ederek  bir kampanya  çalışması yürütmekteyiz. Bu çalışmamızın ayrıntıları belli olunca kamuoyuyla paylaşacağımızı saygıyla duyururuz.


Emlak Konut inşaat şirketlerini çatısı altında toplayacak!



Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Emlak Konutun, "Gelir Paylaşımlı" projelerinde yüklenicilerle istişare ederek bir kampanya çalışması yürüttüğü bildirildi.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında şunlar kaydedildi:


"Bugün bazı basın kuruluşlarında Emlak Konutun tüm konut projelerini bünyesinde kurulacak bir çatı şirketinde toplayarak kampanya düzenleyeceği ve onlara finansal destek sağlayacağı yönünde bazı açıklamalar yayınlanmıştır. Emlak Konut olarak Gelir Paylaşımlı projelerimizde yüklenicilerle istişare ederek bir kampanya çalışması yürütmekteyiz. Bu çalışmamızın ayrıntıları belli olunca kamuoyuyla paylaşacağımızı saygıyla duyururuz."


AA


Geri Dön