25 / 04 / 2024

Emlak Konut'tan mali tablo şablon değişikliği hakkında açıklama!

Emlak Konut'tan mali tablo şablon değişikliği hakkında açıklama!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) mali tablo şablon değişikliği hakkında açıklama yaptı.



Emlak Konut GYO'nun bağlı ortaklığı Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Ve Ticaret A.Ş'ye iştirak oranı 12 Kasım 2018 tarihinde yüzde 51'e ulaşması nedeniyle Mali Tablolarını Konsolide olarak hazırlama zorunluluğu doğdu.

Emlak Konut GYO bundan sonra da Konsolide Finansal Tablolar düzenleyecek. Finansal Rapor ve Bağımsız Denetim Raporlarının KAP'ta gönderme yükümlülüğünü, Konsolide Finansal Rapor düzenleyen şirketler kategorisi için bildirilecek olan son gönderme tarihlerine uygun olarak yerine getirecek. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz'in bağlı ortaklığı Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Ve Ticaret A.Ş'ye iştirak oranı 12.11.2018 tarihinde %  51 'e ulaşması nedeniyle Mali Tablolarını Konsolide olarak hazırlama zorunluluğu doğmuş bulunmaktadır. 

Şirketimiz bundan sonra da Konsolide Finansal Tablolar düzenleyecek olup, Finansal Rapor ve Bağımsız Denetim Raporlarının Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'na gönderme yükümlülüğü'nü, Konsolide Finansal  Rapor  düzenleyen şirketler kategorisi için bildirilecek olan son gönderme tarihlerine uygun olarak yerine getirecektir. 

 

Emlak Konut 146 milyon TL değerinde pay satın aldı!
 


Geri Dön