26 / 04 / 2024

Emlak ofisi sahibi ve danışmanlarının koruması gereken 3 madde!

Emlak ofisi sahibi ve danışmanlarının koruması gereken 3 madde!

Emlak sektörünün duayeni Hilmi Işıkören, emlak ofisi sahibi ve danışmanlarının koruması gereken 3 önemli noktayı anlattı...



1. Akıl sağlığı... Cebimize girmeyen paraların hayaliyle gerçeklikten kopup sağlıklı düşünemeyebilir, kendimizi kaybedebiliriz.


2. Ahlaki değerler... Cebimize çok para girmesi için yalana, dolana, hak yemeye kalkışabiliriz. Ya da cebimize giren parayla yükselen kibrimize hakim olamayıp kendimizi kocaman, diğer insanları küçücük görerek kendimizi bitirebiliriz.


3. İtibar... Para ya da başarı için göz oyabilir, kısa yollara sapıp vurgun peşinde koşan değersiz, saygı görmeyen biri olarak ismimizi yıpratabiliriz.


Emlak ofisi sahibi ve danışmanları için kalıcı başarı, akıl sağlığını, ahlaki değerlerini ve itibarlarını korumakta gizlidir. 20 yıldır sektördeki izlenimlerim bana bu tespiti yaptırıyor. O günden bugüne baktığımda, bu üç değeri koruyabilen broker ve danışmanların işlerinde fark yarattığını, yaptıklarından haz alıp gelişmeye önem verdiklerini, hem meslektaşlarından hem de müşterilerinden saygı gördüklerini izliyorum. Emlak ofisi sahibi ve danışmanları kalıcı olmak istiyorlarsa akıl sağlıklarını, ahlaki değerlerini ve itibarlarını korumaya özen göstermelidirler.


Akıl sağlığını, ahlaki değerlerini ve itibarını koruyan bilinçli broker ve danışmanların artması dileğiyle iyi haftalar dilerim.

 


Geri Dön