29 / 03 / 2024

Emlakjet acil nakde ihtiyacı olanların evlerini 5 günde satın alıyor!

Emlakjet acil nakde ihtiyacı olanların evlerini 5 günde satın alıyor!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet, gayrimenkul sektörüne getirdiği yeniliklerle dikkat çekiyor. Gayrimenkul dünyasının eğilimlerini ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak çalışmalar gerçekleştiren Emlakjet, ‘’Acil nakde ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahiplerine’’ yeni çözümler sağlıyor.



Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet, gayrimenkul sektörüne getirdiği yenilikler ile dikkat çekmeye devam ediyor. Gayrimenkul dünyasının eğilimlerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalar yürüten Emlakjet, ‘’acil nakde ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahiplerine’’ yepyeni bir çözüm sunuyor: 

“Jetsat Hızlı Konut Satma Hizmeti”

iLab Holding çatısında bulunan Emlakjet evlerini satmak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak yeni bir hizmet sağlıyor. “Emlakjet JetSat” hizmeti kapsamında evlerini acil olarak satmak isteyen kişiler Emlakjet’ten jet hızında destek sunacak. Evini satmak isteyen son kullanıcı Emlakjet’ girip Jetsat başvuru sayfasına ana sayfadan ulaşarak konut bilgilerini iletmesiyle 48 saat içinde teklifini alacak. Teklifin kabul edilmesi halinde ise toplam 5 günde evlerinin satışını tamamlayacak.

Emlak danışmanları da emlakjet’in kurumsal panelinden Jetsat butonunu tıklayıp sisteme ulaşabilecekler. JetSat hizmeti şimdilik İstanbul ili sınırında yer alan gayrimenkuller için geçerli olacak.  JetSat hizmeti kapsamında teklif verilen evlerin özellikleri şu şekilde:

- Evinizin krediye uygun olması gerekmektedir.
- Evinizin değeri 150.000 TL ve 900.000 TL arasında olmalıdır.
- Evinizin kullanım durumu boş olmalı ya da ev sahibi oturmalıdır.
- Eviniz site dışında ise giriş kat ve altı ya da dubleks daire olmamalıdır.

‘’Müşterilerimize Evlerini Jet Hızında Satma İmkanı Sunuyoruz’’

JetSat hizmeti  ile ilgili konuşan Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, ‘’Emlakjet olarak sektöre yenilikler getirerek sektörü geliştirmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor.  JetSat hizmeti ile evini acil olarak nakde çevirmek isteyen kişilere çözüm sunarak piyasadaki nakit akışının hızlanmasını sağlamayı hedefliyoruz. Normal piyasada evlerin ortalama satış hızı 80 ila 90 gün iken, mevcut koronavirüs günlerinde bu süre 180-200 günlere kadar çıktı. Emlakjet olarak jetsat hizmetimiz ile bu süreyi 5 güne indiriyoruz.

Bu hizmet ile uzun ve zorlu olan ev satma sürecini, “hızlı, kolay ve güvenli” bir hale dönüştüyoruz. Bu projeye başlarken emlakjet’in sektör tecrübesine, sitemize gelen Aylık 7milyondan fazla kullanıcıya, iLab holding’in gücü ve güvenine, ve 10.000’e yakın üye emlak ofisimizdeki 20.000 üye emlak danışmanımızın uzmanlığına güvenerek yola çıktık.

Emlakjet Jetsat hizmeti ile satın alacağımız evleri, premium emlak ofislerimiz vasıtası ile tekrar avantajlı fiyatlardan satıyor olacağız. Böylece hem ev alırken, hem de satarken üye emlak ofislerimizin kazancına kazanç katmak, ve emlak ekosistemindeki işlem hacmini arttırmayı hedefliyoruz. Sistemi tanıtmak için televizyon reklamlarımızı da yayınladık ve ilk günlerden itibaren çok yüksek sayıda başvuru almaya başladık. Şimdiden hergün 100 adet evi değerleyip teklif sunuyoruz. Hedefimiz teklif adedini günde 1.000 adede çıkarıp sene sonuna kadarda 1.000den fazla işlem rakamına ulaşmak. Bu ve benzeri projelerle sektörü geliştirmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.


Geri Dön