27 / 04 / 2024

Emlakkonut İkitelli Ağaoglu My World’de 231 bin TL'den başlıyor!

Emlakkonut İkitelli Ağaoglu My World’de 231 bin TL'den başlıyor!

TOKİ kuruluşu Emlakkonut GYO A.Ş , Olimpiyat Stadı yakını, TEM kenarındaki Başakşehir Ağaoğlu My World’de daire satışlarına devam ediyor. Hemen teslim avantajıyla satışa sunulan dairelerin fiyatları 231 bin TL'den başlıyor...



TOKİ kuruluşu Emlakkonut GYO A.Ş , Olimpiyat Stadı yakını, TEM kenarındaki  Başakşehir Ağaoğlu My World’de daire satışlarına devam ediyor. Hemen teslim avantajıyla satışa sunulan Ağaoğlu My World'de sınırlı sayıda kalan daireler alıcıların yogun ilgisiyle karşılaşıyor.Bilhassa ödeme imkanlarının alternatifli oluşu ve banka kredisine gerek duymadan Emlakkonutu'un kendi getirdiği ve başarıyla uyguladıgı ödeme seçenekleri yogun ilginin başlıca sebepleri. Emlakkonut Gayrimenkul Pazarlama yönetimi getirdiği alternatifli ödeme seçenekleriyle, böylelikle rakiplerinden de daha fazla avantaj saglıyor. Emlakkonut Pazarlama bölümü devamlı aktif metodlar uygulayarak satışta zirveye oturuyor.


200 bin metrekare alanda kurulan ve satışa ilk çıktıgında alıcıların yogun ilgisine maruz kalan Emlakkonut My World projesinde fiyatlar 231 bin TL ile 552 bin tl arasında degişiyor.


3080 konut, 20 ikiz villa ve 17 bloktan oluşan Emlakkonut Agaoglu My World projesi,  T.C  Toplu Konut İdaresi baglı birimi Emlakkonut G.Y.O A.Ş nin çok özel kampanya ve ödeme seçenekleri ile alıcılarını bekliyor.


1+1, 2 + 1 ve 3 +1 seçeneklerinde daire satışlarının yapıldıgı MY World Agaoglu Emlakkonut Satış Ofisi haftanın yedi günü saat 10 ila 19 saatleri arası açık. Telefon: 0 212 801 01 41


Geri Dön