20 / 04 / 2024

Emlakkulisi.com Nisan'da 3.4 milyonu geçti!

Emlakkulisi.com Nisan'da 3.4 milyonu geçti!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un ziyaretçi sayısı Nisan'da 3.4 milyonu geçti. Emlakkulisi.com'un ziyaretçi sayısı kendisinden sonraki 10 sitenin toplamının 2 katından daha fazla...



Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un ziyaretçi sayısı Similarweb verilerine göre Nisan ayında 3.4 milyonu geçti.

Emlakkulisi.com'u 1 Nisan-30 Nisan tarihleri arasında toplam 3 milyon 450 bin kişi ziyaret etti. Similar.web verilerine göre, Emlakkulisi.com Türkiye'nin 464. dünyanın ise 18,500. sitesi. 

Emlakkulisi.com'dan sonra ikinci sırada yer alan ve TK Emlak Yayın Group'a ait olan Konuttimes.com sitesinin de aylık ziyaretçi sayısı 390 bin. 

TK Emlak Yayın Group bünyesindeki bir diğer site olan Tebernuskirecci.com.tr'nin ise Nisan ayı ziyaretçi sayısı 200 bin. 

Similarweb verilerine göre, Emlakkulisi.com'un ziyaretçi sayısı kendisinden sonraki 10 sitenin toplamının 2 katından daha fazla. Sitemizden sonra gelen diğer 10 sitenin 1 aylık ziyaretçi sayısının toplamı 1 milyon 626 bin. Ziyaretçi sayısını merak ettiğiniz siteye Similarweb.com'.dan bakabilirsiniz.

Bir internet ölçme ve karşılaştırma sitesi olan Similarweb, web sayfalarını analiz etme imkanı sağlıyor. SimilarGroup'a ait olan Similarweb 2009 tarihinde kuruldu.
 

Emlakkulisi.com Nisan da 3.4 milyonu geçti!

 

2007 yılında gazeteci-yazar Tebernüş Kireçci tarafından kurulan Emlakkulisi.com kurulduğu günden bugüne gayrimenkul sektörünün nabzını tutuyor. Araştırma ve son dakika haberleriyle okuyucularını bilgilendiren Emlakkulisi.com gayrimenkul sektörünün nabzını tutmaya devam edecek.

Emlakkulisi.com Similarweb'e göre Mart'ta 3 milyonu geçti!

 


Geri Dön